1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1568012
 
KARTA
Nu har du en unik chans att förvärva Sjöstadens underbaraste etagevåning med radhuskänsla.

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 104 m², Stockholm


Nu har du en unik chans att förvärva Sjöstadens underbaraste etagevåning med radhuskänsla. Med egen ingång och stor uteplats mot den gröna och härliga innergården är detta ett drömboende för många barnfamiljer. Detta är en välplanerad 4:a på 104 kvm med ett snyggt och påkostat kök med matplats, ljust vardagsrum, två rejäla badrum samt tre sovrum. Lägenheten är i genomgående fint och välskött skick med ljusa ytor och renoveringar gjorda på helt rätt ställen.

Med närheten till Sjöstaden utbud av butiker, restauranger och caféer samt Sickla Köpkvarter finns det ingenting att sakna. Vatten och natur ett stenkast bort och tvärbanan utanför dörren. Föreningen har den lummiga Ekbacken som närmsta granne där det finns en stor lekplats för barnen.

Hör av er vid intresse!
Lägenheten är disponerad enligt följande:

HALL
Ytterdörren når du efter några trappsteg upp från gatan. Du välkomnas in till din alldeles egna lägenhet med radhuskänsla och du lägger på en gång märke till det härliga ljus som flödar genom lägenheten. I hallen har du avhängning till vänster och gott om förvaring i en garderob med skjutdörrar i spegelglas till höger. På golvet ligger det ett snyggt ljusgrått stengolv från Italien med fin struktur. Väggarna är målade vita och detta är genomgående i lägenheten. Rakt fram ser du det stora glaspartiet som leder dig vidare till lägenhetens soliga uteplats och till vänster finns ett snyggt kök med matplats.

KÖK/MATPLATS
Köket är snyggt renoverat med vitvaror från AEG. Köket är L-format och har gott om förvaring i många vita skåp och lådor från Puustelli. Lådfronterna har en servostyrning som förhindrar hårda stängningar. Här finns gott om arbetsyta och hela familjen får plats för matlagning om man skulle vilja. Bänkskivan är i laminat av ett snyggt stenliknande material i svart och ovan bänken sitter ett stilrent vitt kakel. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, ugn, fläktkåpa från Lapetek, integrerad diskmaskin samt mikro där allt går i rostfritt. Köket har ett vackert ljusinsläpp från ett stort fönster samt ett fönster mot innerhallen ovan bänkskivan. Det gör att man kan hålla bra koll på barnen medan matlagningen är i full gång. I köket finns även utrymme för en ordentlig matplats för 6-8 personer. På golvet ligger ett vackert golv i vitlaserad ek som är genomgående på nedervåningen i lägenheten.

INNERHALL
Utanför köket finns en innerhall med utrymme för lekplats, skrivbord eller extra förvaring. Under den vitmålade trappen finns ett utrymme som man får förvandla till sitt eget efter behov.

BADRUM 1
Lägenhetens första badrum är helkaklat med vita väggar och grafitgrått golv samt en svart bård. Ett stilrent badrum med gott om förvaring i ett väggfast skåp intill spegeln samt ett stående skåp på golvet. Allt går i vitt och gör badrummet väldigt vackert och praktiskt. Här finns även en vit kommod, duschväggar i glas, spegel, handdukstork samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Det ljusa vardagsrummet är helt fantastiskt med ett stort fönsterparti som sträcker sig från golv till tak. Solen ligger på under större delen av dagen och lyser upp hela lägenheten medan de vita väggarna och ljusa golvet förstärker den ljusa känslan ytterligare. Här finns det solskydd för fönstren och lamellgardiner för extra soliga dagar. Vardagsrummet är av bra storlek och här finns det plats med en soffa, fåtölj, soffbord samt TV-möbel. Trots detta finns det självklart golvyta för både lek och stoj. Härifrån tar man sig vidare ut till lägenhetens underbara uteplats.

UTEPLATS
På uteplatsen i söderläge ligger solen på under större delen av dagen. Detta är en perfekt plats för både luncher, och härliga grillmiddagar i solskenet under sommarhalvåret. Uteplatsen är oerhört rymlig och man kan ha både släkt och vänner på besök. Marken är stenbelagd och längsmed buskarna finns det på vissa ställen utrymme för egen odling för den med gröna fingrar. Det finns även gott om utrymme för egen odling i större krukor eller blomlådor om man skulle vilja det. Uteplatsen omringas av lummiga buskar som fungerar som insynsskydd med en öppning för grinden ut till innergården. Föreningen har en trevlig innergård där det alltid finns någon lekkamrat till barnen, annars har man närheten till lummiga Ekbacken och en större lekpark.

MASTER BEDROOM
När man tagit sig upp för trappan når man lägenhetens tre sovrum samt badrum 2. Här ligger det en ekparkett som är genomgående och även här är väggarna ljusa. Det första sovrummet är rejält och passar perfekt som master bedroom med dubbelsäng, sängbord samt lätt möblemang. Ett stort fönsterparti ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp och man har en underbar utsikt över innergården och Ekbacken. Även här finns det solskydd att hissa ner när det blir dags för sömn. Här finns det gott om förvaring i en inbyggd garderob samt en stor vit garderob med skjutdörrar. Detta rum fungerar som en alldeles egen oas och här kan man lätt koppla av efter hektiska dagar. På väggarna sitter det en ljust randig tapet som ger rummet en härlig känsla.

BADRUM 2
Övervåningen har sitt egna badrum med badkar, kommod, spegelskåp, samt ett större skåp stående på golvet. Möblemanget går i svartbrunt medan rummet är helkaklat med vita väggar och grafitgrått golv. På väggen sitter även en bård i mörkblått. Perfekt med badrum även här för de nattliga besöken.

KLÄDKAMMARE
Intill badrummet finns en rejäl klädkammare som rymmer det mesta. Klädkammaren är utrustad med hyllor.

SOVRUM 1
Det andra sovrummet är av bra storlek och passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här rymmer du en säng, sängbord, garderob samt mängder av leksaker. Ett stort fönster släpper in mycket ljus och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är även det av bra storlek med plats för säng, sängbord och garderob. Även här finns ett stort fönster från golv till tak. På väggarna sitter en söt tapet från Jane Churchill över Sjumilaskogen i vitt och blått.

Till lägenheten disponeras ett stort och rymligt källarförråd på ca. 8-10 kvm.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: 126

Byggnadsår: 2004
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats, läge söder.

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten ansluten till stadsnät open universe för fibertv, telefon och internet. Upp till 1GB hastighet. Internet: Fastigheten ansluten till stadsnät open universe för fibertv, telefon och internet. Upp till 1GB hastighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Södermalm

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.039
Andel av månadsavgift: 0

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 444 kr

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Lugnvattnet 1

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Skattemässig status: Ej privatbostadsföretag (oäkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd (2 st), källarförråd på ca. 8-10 kvm, samlingslokal, trevlig innergård och 4 st tvättstugor.

Parkering

57 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Området
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Båttrafik
Båtarna m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget". M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40 kr. Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde. Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området. Mer information finner du på www.sunfleet.com och www.bilpoolen.nu.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.
Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Accepterat pris
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Fastighetsmäklaren erbjuder sig att hjälpa till med en boendekostnadskalkyl.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 100 kr

Månadsavgift

6 416 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Fördelas enligt följande

El: 450 kr
Försäkring: 275 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år

Nu har du en unik chans att förvärva Sjöstadens underbaraste etagevåning med radhuskänsla.

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 104 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 6 416 kr , 104


Nu har du en unik chans att förvärva Sjöstadens underbaraste etagevåning med radhuskänsla. Med egen ingång och stor uteplats mot den gröna och härliga innergården är detta ett drömboende för många barnfamiljer. Detta är en välplanerad 4:a på 104 kvm med ett snyggt och påkostat kök med matplats, ljust vardagsrum, två rejäla badrum samt tre sovrum. Lägenheten är i genomgående fint och välskött skick med ljusa ytor och renoveringar gjorda på helt rätt ställen.

Med närheten till Sjöstaden utbud av butiker, restauranger och caféer samt Sickla Köpkvarter finns det ingenting att sakna. Vatten och natur ett stenkast bort och tvärbanan utanför dörren. Föreningen har den lummiga Ekbacken som närmsta granne där det finns en stor lekplats för barnen.

Hör av er vid intresse!
Lägenheten är disponerad enligt följande:

HALL
Ytterdörren når du efter några trappsteg upp från gatan. Du välkomnas in till din alldeles egna lägenhet med radhuskänsla och du lägger på en gång märke till det härliga ljus som flödar genom lägenheten. I hallen har du avhängning till vänster och gott om förvaring i en garderob med skjutdörrar i spegelglas till höger. På golvet ligger det ett snyggt ljusgrått stengolv från Italien med fin struktur. Väggarna är målade vita och detta är genomgående i lägenheten. Rakt fram ser du det stora glaspartiet som leder dig vidare till lägenhetens soliga uteplats och till vänster finns ett snyggt kök med matplats.

KÖK/MATPLATS
Köket är snyggt renoverat med vitvaror från AEG. Köket är L-format och har gott om förvaring i många vita skåp och lådor från Puustelli. Lådfronterna har en servostyrning som förhindrar hårda stängningar. Här finns gott om arbetsyta och hela familjen får plats för matlagning om man skulle vilja. Bänkskivan är i laminat av ett snyggt stenliknande material i svart och ovan bänken sitter ett stilrent vitt kakel. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, ugn, fläktkåpa från Lapetek, integrerad diskmaskin samt mikro där allt går i rostfritt. Köket har ett vackert ljusinsläpp från ett stort fönster samt ett fönster mot innerhallen ovan bänkskivan. Det gör att man kan hålla bra koll på barnen medan matlagningen är i full gång. I köket finns även utrymme för en ordentlig matplats för 6-8 personer. På golvet ligger ett vackert golv i vitlaserad ek som är genomgående på nedervåningen i lägenheten.

INNERHALL
Utanför köket finns en innerhall med utrymme för lekplats, skrivbord eller extra förvaring. Under den vitmålade trappen finns ett utrymme som man får förvandla till sitt eget efter behov.

BADRUM 1
Lägenhetens första badrum är helkaklat med vita väggar och grafitgrått golv samt en svart bård. Ett stilrent badrum med gott om förvaring i ett väggfast skåp intill spegeln samt ett stående skåp på golvet. Allt går i vitt och gör badrummet väldigt vackert och praktiskt. Här finns även en vit kommod, duschväggar i glas, spegel, handdukstork samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Det ljusa vardagsrummet är helt fantastiskt med ett stort fönsterparti som sträcker sig från golv till tak. Solen ligger på under större delen av dagen och lyser upp hela lägenheten medan de vita väggarna och ljusa golvet förstärker den ljusa känslan ytterligare. Här finns det solskydd för fönstren och lamellgardiner för extra soliga dagar. Vardagsrummet är av bra storlek och här finns det plats med en soffa, fåtölj, soffbord samt TV-möbel. Trots detta finns det självklart golvyta för både lek och stoj. Härifrån tar man sig vidare ut till lägenhetens underbara uteplats.

UTEPLATS
På uteplatsen i söderläge ligger solen på under större delen av dagen. Detta är en perfekt plats för både luncher, och härliga grillmiddagar i solskenet under sommarhalvåret. Uteplatsen är oerhört rymlig och man kan ha både släkt och vänner på besök. Marken är stenbelagd och längsmed buskarna finns det på vissa ställen utrymme för egen odling för den med gröna fingrar. Det finns även gott om utrymme för egen odling i större krukor eller blomlådor om man skulle vilja det. Uteplatsen omringas av lummiga buskar som fungerar som insynsskydd med en öppning för grinden ut till innergården. Föreningen har en trevlig innergård där det alltid finns någon lekkamrat till barnen, annars har man närheten till lummiga Ekbacken och en större lekpark.

MASTER BEDROOM
När man tagit sig upp för trappan når man lägenhetens tre sovrum samt badrum 2. Här ligger det en ekparkett som är genomgående och även här är väggarna ljusa. Det första sovrummet är rejält och passar perfekt som master bedroom med dubbelsäng, sängbord samt lätt möblemang. Ett stort fönsterparti ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp och man har en underbar utsikt över innergården och Ekbacken. Även här finns det solskydd att hissa ner när det blir dags för sömn. Här finns det gott om förvaring i en inbyggd garderob samt en stor vit garderob med skjutdörrar. Detta rum fungerar som en alldeles egen oas och här kan man lätt koppla av efter hektiska dagar. På väggarna sitter det en ljust randig tapet som ger rummet en härlig känsla.

BADRUM 2
Övervåningen har sitt egna badrum med badkar, kommod, spegelskåp, samt ett större skåp stående på golvet. Möblemanget går i svartbrunt medan rummet är helkaklat med vita väggar och grafitgrått golv. På väggen sitter även en bård i mörkblått. Perfekt med badrum även här för de nattliga besöken.

KLÄDKAMMARE
Intill badrummet finns en rejäl klädkammare som rymmer det mesta. Klädkammaren är utrustad med hyllor.

SOVRUM 1
Det andra sovrummet är av bra storlek och passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här rymmer du en säng, sängbord, garderob samt mängder av leksaker. Ett stort fönster släpper in mycket ljus och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är även det av bra storlek med plats för säng, sängbord och garderob. Även här finns ett stort fönster från golv till tak. På väggarna sitter en söt tapet från Jane Churchill över Sjumilaskogen i vitt och blått.

Till lägenheten disponeras ett stort och rymligt källarförråd på ca. 8-10 kvm.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: 126

Byggnadsår: 2004
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats, läge söder.

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten ansluten till stadsnät open universe för fibertv, telefon och internet. Upp till 1GB hastighet. Internet: Fastigheten ansluten till stadsnät open universe för fibertv, telefon och internet. Upp till 1GB hastighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Södermalm

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.039
Andel av månadsavgift: 0

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 444 kr

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Lugnvattnet 1

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Skattemässig status: Ej privatbostadsföretag (oäkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd (2 st), källarförråd på ca. 8-10 kvm, samlingslokal, trevlig innergård och 4 st tvättstugor.

Parkering

57 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Området
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Båttrafik
Båtarna m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget". M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40 kr. Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde. Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området. Mer information finner du på www.sunfleet.com och www.bilpoolen.nu.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.
Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Accepterat pris
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Fastighetsmäklaren erbjuder sig att hjälpa till med en boendekostnadskalkyl.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 100 kr

Månadsavgift

6 416 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Fördelas enligt följande

El: 450 kr
Försäkring: 275 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg