1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sundbyberg
  5. A1555781
 
KARTA
Stor och genomgående trea i barnvänliga Ursvik. Toppskick med enorm balkong om 17,5

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 77 m², Sundbyberg


Genomgående trea från öst till väst i absolut toppskick! Otrolig balkong om hela 17 m2 med fransk balkong på andra sidan. Hög materialstandard i ett expansivt och väldigt barnvänligt område. . Golven pryds av vacker genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Stort och modernt kök med vitvaror i toppskick. Snygg vit mosaik och högblanka skåpluckor i fin kontrast mot den mörka bänkskivan i blockad valnöt. Rymlig matplats för hela familjen invid stora fönsterpartier.

Den trallbelagda balkongen mäter hela 17,5 m2! Ett fantastiskt utrymme för att koppla av och njuta av eftermiddagssolen. Den väl tilltagna ytan medför ett stort antal möbleringslösningar. Här behövs inga kompromisser, allt ifrån större soffgrupp, matbord, stolar, planteringar, grill och solstolar har sin plats. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier. Sovrum 1 har en full garderobsvägg med speglar medan det andra rymmer såväl dubbelsäng, nattduksbord och garderober om så önskas. Sovrum 1 ligger insynsskyddat och har en fransk balkong som som släpper in morgonljus. Österläget bjuder även på rogivande utsikt över den lugna innergården där en lekpark finns för barnen. Fräscht och helkaklat badrum med härlig golvvärme, speciellt under kalla vinterdagar. Duschkabin som enkelt kan bytas ut mot ett badkar om så önskas. Komplett och praktisk tvättavdelning med bänkskiva ovan skapar en perfekt arbetsyta för småbarnsföräldrar. Förvaringsmöjligheter finns i två stycken djupa överskåp.samt kommod,

Varmt välkomna till Oxenstiernas allé 12!
Rumsbeskrivning.

Hall med vackert svart klinkergolv i entrén och vitmålade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i stora garderober med spegeldörrar.

KÖK i hög standard med ljust parkettgolv, vita skåp och köksluckor. Bänkskiva i mörk blockad valnöt, vacker ljus mosaik med spotlights och stor matplats för fem personer. Vitvaror i rostfritt med inbyggd micro, diskmaskin och separat kyl och frys.

VARDAGSRUM med ljust parkettgolv och vitmålade väggar, rymligt med plats för stor soffgrupp samt stora fönsterpartier i västerläge.

SOVRUM 1 med ljus parkett och vitmålade väggar, gott om förvaring i platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar, fransk balkong utan insyn med fönster mot lugn innergård.

SOVRUM 2 med ljus parkett och vitmålade väggar.

BADRUM i hög standard med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar, duschkabin med plats för badkar om så önskas. Infälld tvättmaskin och torktumlare under svart bänkskiva, badrumsskåp ovanför. WC, handfat och kommod.

BALKONG om hela 17,5 m2 med trätrall i sydvästerläge. Plats för matbord med stolar, stor soffgrupp, planteringar samt en rejäl grill.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 77,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2474-1-83-1

Utgångspris: 3 095 000 kr
Byggnadsår: 2012
Driftkostnad: ca 1 093 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 17 m², läge sydväst.
Uteplats 2: Fransk balkong, läge sydost.

Tv/Internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat gruppavtal med Telia. För 208 kr/mån (obligatoriskt) ingår Telia triple play (kabel-TV, bredband och ip-telefoni).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Stora Ursvik

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.89806
Andel av månadsavgift: 0.92352

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

HSB Brf Klingan i Sundbyberg. Föreningen bildades 2007. Ekonomisk plan upprättades 2012 och därefter påbörjades försäljning och tecknade av upplåtelseavtal.
Bostadrättsföreningen består av en fastighet med 113 stycken lägenheter samt 1 lokal. Lägenheterna är belägna på adresserna Gamla Enköpingsvägen 156-164 och Oxenstiernas Allé 8-14. Lägenheterna är fördelade på följande sätt: 2 stycken 1 rok, 41 stycken 2 rok, 36 stycken 3 rok och 34 stycken 4 rok.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Klingan

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1204

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

Det finns källarförråd, samlingslokal, tvättstuga samt barnvagnsrum.

Parkering

Det finns 63 st garageplatser. Dessa går att hyra för 1020 kr/mån. Alla garageplatser är för närvarande uthyrda, kön sköts av Corepark.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar enligt HSB 2016-09-22

Övrigt

OMRÅDET
Ursvik är ett nybyggt och spännande område med stort fokus på att vara barnvänligt. En av Ursviks stora fördelar är läget. Främst med närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm genom placeringen mellan E:18 och E4:an men även på grund av goda buss, tunnelbane och tvärbaneförbindelser till hela Storstockholm.

Hela området är byggt med närheten till naturen i åtanke och inte långt bort finner man friluftsområden som Rissne ängar och motionsspåren i Ursvik. En promenad bort finner man också Lötsjön och Råstasjön med sina härliga promenadstråk och mysiga caféer. I Ursvik ligger ett stort motions- och friluftsområde (bland annat Igelbäckens naturreservat) som erbjuder både löp och skidspår, väl utbyggda cykelvägar samt en motionsgård med dusch, café, bastu och styrketräningsutrustning.

Flera skolor och förskolor finns i området bl a Älvkvarnsskolan, Ursviksskolan, Pysslingen och Granatäpplet. I takt med att området växer kommer fler förskolor och skolor att färdigställas.

För varje år som går kommer Ursvik präglas mer och mer av mysiga restauranger, caféer och butiker. I dagsläget finns redan en livsmedelsbutik ca 50 meter från bostaden samt ett gym i angränsande fastighet. Tar man sig ca 100 meter över till andra sidan E18 så har man ytterligare service i form av Statoil, Willys, Hornbach med mera. Kring torget i Ursvik så kommer det även finnas ett gott serviceutbud i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

(med bil tar det ca 20 min till Arlanda och 10 min till Stockholm central beroende på trafikläget). Kista galleria och Bromma Blocks nås med bil på några få minuter och via buss på ca 15 min. I takt med att Ursvik växer så kommer dessutom de redan goda kommunikationerna att utvecklas vidare.

KOMMUNIKATIONER
Följande bussar går från området:

- 504 Från området till Hallonbergens T-bana (blå linje) och vidare till Sundbyberg Station (T-bana, pendeltåg).

- 540 Från Enköpingsvägen (E18) till Universitetet. Sträckan går via Hallonbergen (T-bana blå linje), Ulriksdal (pendeltåg Märstalinjen) vidare till Bergshamra (T-bana röd linje) och slutar i Universitetet (T-bana röd linje). Med buss 540 från Ursvik till slutstationen i Universitet så tar sträckan ca 20 min.

-157 Från Enköpingsvägen (E18) till Spånga station (pendeltåg Bålstalinjen) via Rissne (T-bana) och i andra riktningen till Danderyds Sjukhus.

SL och Sundbybergs stad har dessutom beslutat att förlägga tvärbanans Kistagren via Rissne och Ursvik.Sträckningen kommer vid färdigställandet att gå från Alvik till Ulvsunda via Brommma, Solvalla, genom Rissne och hållplatsen i Ursvik för vidare färd mot Kista (T-bana blå linje) och Helenelund (pendeltåg Märstalinjen).
Sträckan Alvik - Helenelund beräknas ta 23 minuter och byggstarten är planerad till 2016.

För mer info se; www.ursvik.se

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 095 000 kr

Månadsavgift

4 289 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten.

Driftkostnader

ca 1 093 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 535 kr
Försäkring: 180 kr

Varmvattenförbrukning: 170 kr
Telia triple play: 208 kr

Stor och genomgående trea i barnvänliga Ursvik. Toppskick med enorm balkong om 17,5

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 77 m², Sundbyberg

SUNDBYBERG

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 095 000 kr 4 289 kr , 77


Genomgående trea från öst till väst i absolut toppskick! Otrolig balkong om hela 17 m2 med fransk balkong på andra sidan. Hög materialstandard i ett expansivt och väldigt barnvänligt område. . Golven pryds av vacker genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Stort och modernt kök med vitvaror i toppskick. Snygg vit mosaik och högblanka skåpluckor i fin kontrast mot den mörka bänkskivan i blockad valnöt. Rymlig matplats för hela familjen invid stora fönsterpartier.

Den trallbelagda balkongen mäter hela 17,5 m2! Ett fantastiskt utrymme för att koppla av och njuta av eftermiddagssolen. Den väl tilltagna ytan medför ett stort antal möbleringslösningar. Här behövs inga kompromisser, allt ifrån större soffgrupp, matbord, stolar, planteringar, grill och solstolar har sin plats. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier. Sovrum 1 har en full garderobsvägg med speglar medan det andra rymmer såväl dubbelsäng, nattduksbord och garderober om så önskas. Sovrum 1 ligger insynsskyddat och har en fransk balkong som som släpper in morgonljus. Österläget bjuder även på rogivande utsikt över den lugna innergården där en lekpark finns för barnen. Fräscht och helkaklat badrum med härlig golvvärme, speciellt under kalla vinterdagar. Duschkabin som enkelt kan bytas ut mot ett badkar om så önskas. Komplett och praktisk tvättavdelning med bänkskiva ovan skapar en perfekt arbetsyta för småbarnsföräldrar. Förvaringsmöjligheter finns i två stycken djupa överskåp.samt kommod,

Varmt välkomna till Oxenstiernas allé 12!
Rumsbeskrivning.

Hall med vackert svart klinkergolv i entrén och vitmålade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i stora garderober med spegeldörrar.

KÖK i hög standard med ljust parkettgolv, vita skåp och köksluckor. Bänkskiva i mörk blockad valnöt, vacker ljus mosaik med spotlights och stor matplats för fem personer. Vitvaror i rostfritt med inbyggd micro, diskmaskin och separat kyl och frys.

VARDAGSRUM med ljust parkettgolv och vitmålade väggar, rymligt med plats för stor soffgrupp samt stora fönsterpartier i västerläge.

SOVRUM 1 med ljus parkett och vitmålade väggar, gott om förvaring i platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar, fransk balkong utan insyn med fönster mot lugn innergård.

SOVRUM 2 med ljus parkett och vitmålade väggar.

BADRUM i hög standard med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar, duschkabin med plats för badkar om så önskas. Infälld tvättmaskin och torktumlare under svart bänkskiva, badrumsskåp ovanför. WC, handfat och kommod.

BALKONG om hela 17,5 m2 med trätrall i sydvästerläge. Plats för matbord med stolar, stor soffgrupp, planteringar samt en rejäl grill.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 77,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2474-1-83-1

Utgångspris: 3 095 000 kr
Byggnadsår: 2012
Driftkostnad: ca 1 093 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 17 m², läge sydväst.
Uteplats 2: Fransk balkong, läge sydost.

Tv/Internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat gruppavtal med Telia. För 208 kr/mån (obligatoriskt) ingår Telia triple play (kabel-TV, bredband och ip-telefoni).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Stora Ursvik

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.89806
Andel av månadsavgift: 0.92352

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

HSB Brf Klingan i Sundbyberg. Föreningen bildades 2007. Ekonomisk plan upprättades 2012 och därefter påbörjades försäljning och tecknade av upplåtelseavtal.
Bostadrättsföreningen består av en fastighet med 113 stycken lägenheter samt 1 lokal. Lägenheterna är belägna på adresserna Gamla Enköpingsvägen 156-164 och Oxenstiernas Allé 8-14. Lägenheterna är fördelade på följande sätt: 2 stycken 1 rok, 41 stycken 2 rok, 36 stycken 3 rok och 34 stycken 4 rok.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Klingan

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1204

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

Det finns källarförråd, samlingslokal, tvättstuga samt barnvagnsrum.

Parkering

Det finns 63 st garageplatser. Dessa går att hyra för 1020 kr/mån. Alla garageplatser är för närvarande uthyrda, kön sköts av Corepark.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar enligt HSB 2016-09-22

Övrigt

OMRÅDET
Ursvik är ett nybyggt och spännande område med stort fokus på att vara barnvänligt. En av Ursviks stora fördelar är läget. Främst med närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm genom placeringen mellan E:18 och E4:an men även på grund av goda buss, tunnelbane och tvärbaneförbindelser till hela Storstockholm.

Hela området är byggt med närheten till naturen i åtanke och inte långt bort finner man friluftsområden som Rissne ängar och motionsspåren i Ursvik. En promenad bort finner man också Lötsjön och Råstasjön med sina härliga promenadstråk och mysiga caféer. I Ursvik ligger ett stort motions- och friluftsområde (bland annat Igelbäckens naturreservat) som erbjuder både löp och skidspår, väl utbyggda cykelvägar samt en motionsgård med dusch, café, bastu och styrketräningsutrustning.

Flera skolor och förskolor finns i området bl a Älvkvarnsskolan, Ursviksskolan, Pysslingen och Granatäpplet. I takt med att området växer kommer fler förskolor och skolor att färdigställas.

För varje år som går kommer Ursvik präglas mer och mer av mysiga restauranger, caféer och butiker. I dagsläget finns redan en livsmedelsbutik ca 50 meter från bostaden samt ett gym i angränsande fastighet. Tar man sig ca 100 meter över till andra sidan E18 så har man ytterligare service i form av Statoil, Willys, Hornbach med mera. Kring torget i Ursvik så kommer det även finnas ett gott serviceutbud i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

(med bil tar det ca 20 min till Arlanda och 10 min till Stockholm central beroende på trafikläget). Kista galleria och Bromma Blocks nås med bil på några få minuter och via buss på ca 15 min. I takt med att Ursvik växer så kommer dessutom de redan goda kommunikationerna att utvecklas vidare.

KOMMUNIKATIONER
Följande bussar går från området:

- 504 Från området till Hallonbergens T-bana (blå linje) och vidare till Sundbyberg Station (T-bana, pendeltåg).

- 540 Från Enköpingsvägen (E18) till Universitetet. Sträckan går via Hallonbergen (T-bana blå linje), Ulriksdal (pendeltåg Märstalinjen) vidare till Bergshamra (T-bana röd linje) och slutar i Universitetet (T-bana röd linje). Med buss 540 från Ursvik till slutstationen i Universitet så tar sträckan ca 20 min.

-157 Från Enköpingsvägen (E18) till Spånga station (pendeltåg Bålstalinjen) via Rissne (T-bana) och i andra riktningen till Danderyds Sjukhus.

SL och Sundbybergs stad har dessutom beslutat att förlägga tvärbanans Kistagren via Rissne och Ursvik.Sträckningen kommer vid färdigställandet att gå från Alvik till Ulvsunda via Brommma, Solvalla, genom Rissne och hållplatsen i Ursvik för vidare färd mot Kista (T-bana blå linje) och Helenelund (pendeltåg Märstalinjen).
Sträckan Alvik - Helenelund beräknas ta 23 minuter och byggstarten är planerad till 2016.

För mer info se; www.ursvik.se

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 095 000 kr

Månadsavgift

4 289 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten.

Driftkostnader

ca 1 093 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 535 kr
Försäkring: 180 kr

Varmvattenförbrukning: 170 kr
Telia triple play: 208 kr

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sundbyberg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg