1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sundbyberg
  5. A1535693
 
KARTA
Nyproducerat lyxigt boende med hög standard och stor inglasad balkong

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Sundbyberg


Nyproducerad 3:a från 2014 med en hög standard, fönster i två väderstreck och genomgående fina materialval. Det första ni möts av är en inbjudande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Längre in i bostaden ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Den generösa ytan gör att det med fördel finns plats för önskvärt möblemang och ett större sällskap gäster. Det fullt utrusade Vedumköket med vita luckor, bänkskiva i granit och spegel ovanför arbetsytorna är något alldeles extra. Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora inglasade balkong med plats för både matbord och soffgrupp. Två rogivande sovrum i fil med fönster mot balkongen varav det ena sovrummet är lite mindre och passar utmärkt som barnrum alt. kontor. Underbart badrum i gråa toner. Här finns bland annat dubbla handfat och ett härligt badkar. Egen tvättstuga finns i anslutning till hallen.

På taket finns en stor terrass om ca 400 m2 som erbjuder många soltimmar och en milslång utsikt. Här finns även ett inglasat orangeri med kök och lounge som de boende kan njuta av. Medlemmarna har även möjlighet att hyra orangeriet för privata tillställningar.

Läget är optimalt med gångavstånd till både Signalfabriken samt Bromma Blocks med butiker och restauranger. Även Landsvägen erbjuder bra service med restauranger, träning, mataffärer och systembolag. Området har mycket goda kommunikationer med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg/fjärrtåg och bussar. Det är lätt att ta sig mot Bromma flygplats med tvärbanan-för att sedan promenera till flyget. En kort promenad bort finns även fina promenadstråk längs med Bällstaån där möjlighet till båtplats hos Sundbybergs båtklubb, samt flertalet andra båtklubbar längs kanalen, finns.
HALL
Välkommen in till detta attraktiva boende. Här finns en lång garderobsvägg med spegeldörrar som erbjuder mycket bra förvaring. Vitmålade väggar och massivt ekparkettgolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

KÖK
Ett fullt utrustat kök från Vedum med smakfulla materialval och gott om förvaring bakom vita luckor dolda nedfällbara eluttag. Arbetsbänk i granit som bryter av snyggt mot det ljusa köket. Spegel över arbetsbänk och belysning över samt under väggskåp. Fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Här finns plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster. Vitmålade väggar och fint massivt ekparkettgolv. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar en social atmosfär mellan rummen.

Utrustning
- Spis med induktionshäll
- Inbyggnadsugn
- Fläkt
- Integrerad Mikro
- Integrerad Kyl/frys med ismaskin
- Integrerad Diskmaskin

Samtliga maskiner kommer från Miele

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett rikligt ljusinsläpp och skapar rymd. Bra sällskapsytor med gott om plats för önskvärt möblemang. Massivt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även utgången till bostadens väl tilltagna balkong!

BALKONG
Stor inglasad balkong om 18 kvm blir till ett extrarum under sommaren. Balkongens inglasning kan lätt öppnas upp om så önskas. Trätrall och gott om plats för utemöbler.

SOVRUM 1
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Massivt ekparkettgolv och vitmålade väggar varav en grå fondvägg. Fönstret i rummet ligger mot balkongen.

SOVRUM 2
Ligger i anslutning till det andra sovrummet och har väggar målade i blå ton, massivt ekparkettgolv och fönster mot balkong. Det här sovrummet är mindre än sovrum 1 och passar utmärkt som barnrum alt. kontor.

BADRUM
Ett mycket stilfullt badrum med spa-känsla! Kakel och klinkers i gråa toner. Två Handfat med kommod och stor spegel med belysning ovanför. Badrummet är för övrigt utrustat med dusch med vikbara duschväggar samt vägghängd WC. Här finns även ett härligt rundat badkar.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele, mörk arbetsbänk och vita skåp med god förvaring ovanför. Vitkaklade väggar och gråsvarta klinkers på golvet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 123

Utgångspris: 4 995 000 kr
Byggnadsår: 2014
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren Och Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Stor inglasad balkong om 18 kvm blir till ett extrarum under sommaren. Balkongens inglasning kan lätt öppnas upp om så önskas. Trätrall och gott om plats för utemöbler.

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten är ansluten till Sundbybergs Stadsnät för leverans av TV, bredband (100 Mbit/s) samt IP-telefoni.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Centrala Sundbyberg

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.2824
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Landmärket

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett Förråd om ca 6 kvm. Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källaren märkt med lägenhetsnumret.

TERRASS
På fastighetens tak finns en stor terras utöver det vanliga som erbjuder många soltimmar! Terrassen har en fantastisk utsikt med milslång vy i samtliga väderstreck. Här finns både grillar, soffgrupp och flera bord med bänkar. Gröna växter och föreningens odlingslotter bidrar till en ombonad känsla.

Föreningens orangerigrupp ordnar årligen flertalet uppskattade evenemang för medlemmarna.

ORANGERI PÅ TAKET
I mitten av terrassen finns ett inglasat orangeri som håller hög standard. Här kan du som medlem med ett stort sällskap njuta av den lyxiga loungen med gasolkamin. Glastaket över loungen släpper in mycket ljus och är helt fantastiskt under stjärnklara kvällar. Här finns även ett fullt utrustat kök, matbord samt WC. Lokalen måste bokas för att användas.

BARNVAGNSRUM
Det finns ett låsbart barnvagnsrum på entréplanet i fastigheten. Barnvagnar får inte ställas i trapphus eller på våningsplanen av brand- och utrymningsskäl samt för att inte försvåra trappstädningen.

CYCKELRUM
Det finns 2 st cykelrum i fastigheten samt cykelställ på fastighetens baksida.

ÖVRIGT OM BYGGNADEN
Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörr som öppnas med bricka alternativt kod. Utanför lägenheten finns hållare för morgontidningen och på entréplan finns postboxar till varje lägenhet. Portarna är försedda med låssystem och porttelefon. De båda hissarna är rymliga och det är lätt att få plats med barnvagn etc. Soprum, grovsoprum och miljöstation är beläget på gården.

ÖVRIGT
I fastigheten finns det möjlighet att beställa olika tjänster som kemtvätt, däckbyte städning mm.

Parkering

Föreningen har ett varmgarage som finns i nedre botten på fastigheten. Kostnad för garageplats är 1200 kronor i månaden.

I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering. Tillståndet utfärdas för högst 24 månader och markeras på fordonet med ett tillståndsmärke. Tillståndet kostar inget men du måste också ha ett månadsmärke eller säsongsmärke som kostar 300 respektive 960 kr.

Övrigt

NÄROMRÅDET

Gillar du att bo i en småstad i en storstad då är Sundbyberg helt rätt. Från lägenheten når du inom några minuters promenad centrala Sundbyberg med ett stort utbud av butiker, restauranger, cafeer och serviceinrättningar. En annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast ca 8 minuter från Stockholm City. I nybyggda Signalfabriken finns ytterligare butiker, SATS och flertalet trevliga restauranger. Sundbyberg erbjuder något gott åt alla.

NATUR/FRILUFTSLIV

Det finns gott om natursköna platser i Sundbyberg inom kort promenadavstånd. Fina Marabouparken med konsthall & utomhusbad samt Lötsjön som perfekt motionsrunda. I centrala Sundbyberg finner du Tornparkens höjder med vidunderlig utsikt över hela Sundbyberg. Från lägenheten kan Du promenera längs med Bällstaån förbi Pampas Marina, Kungsholmen och ända in till centrala Stockholm.

KOMMUNIKATIONER

Närmaste tunnelbanestation är Sundbybergs centrum som bara ligger några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockholm C. Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.
Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

Tvärbanan finns precis utanför porten och trafikerar Alvik-Bromma- Sundbyberg-Solna.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

4 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Månadsavgift

3 550 kr

I månadsavgiften ingår Värme, kallvatten och kabel-TV( basutbud)

Nyproducerat lyxigt boende med hög standard och stor inglasad balkong

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Sundbyberg

SUNDBYBERG

Bostadsrätt, Lägenhet, 4 995 000 kr 3 550 kr , 76


Nyproducerad 3:a från 2014 med en hög standard, fönster i två väderstreck och genomgående fina materialval. Det första ni möts av är en inbjudande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Längre in i bostaden ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Den generösa ytan gör att det med fördel finns plats för önskvärt möblemang och ett större sällskap gäster. Det fullt utrusade Vedumköket med vita luckor, bänkskiva i granit och spegel ovanför arbetsytorna är något alldeles extra. Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora inglasade balkong med plats för både matbord och soffgrupp. Två rogivande sovrum i fil med fönster mot balkongen varav det ena sovrummet är lite mindre och passar utmärkt som barnrum alt. kontor. Underbart badrum i gråa toner. Här finns bland annat dubbla handfat och ett härligt badkar. Egen tvättstuga finns i anslutning till hallen.

På taket finns en stor terrass om ca 400 m2 som erbjuder många soltimmar och en milslång utsikt. Här finns även ett inglasat orangeri med kök och lounge som de boende kan njuta av. Medlemmarna har även möjlighet att hyra orangeriet för privata tillställningar.

Läget är optimalt med gångavstånd till både Signalfabriken samt Bromma Blocks med butiker och restauranger. Även Landsvägen erbjuder bra service med restauranger, träning, mataffärer och systembolag. Området har mycket goda kommunikationer med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg/fjärrtåg och bussar. Det är lätt att ta sig mot Bromma flygplats med tvärbanan-för att sedan promenera till flyget. En kort promenad bort finns även fina promenadstråk längs med Bällstaån där möjlighet till båtplats hos Sundbybergs båtklubb, samt flertalet andra båtklubbar längs kanalen, finns.
HALL
Välkommen in till detta attraktiva boende. Här finns en lång garderobsvägg med spegeldörrar som erbjuder mycket bra förvaring. Vitmålade väggar och massivt ekparkettgolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

KÖK
Ett fullt utrustat kök från Vedum med smakfulla materialval och gott om förvaring bakom vita luckor dolda nedfällbara eluttag. Arbetsbänk i granit som bryter av snyggt mot det ljusa köket. Spegel över arbetsbänk och belysning över samt under väggskåp. Fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Här finns plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster. Vitmålade väggar och fint massivt ekparkettgolv. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar en social atmosfär mellan rummen.

Utrustning
- Spis med induktionshäll
- Inbyggnadsugn
- Fläkt
- Integrerad Mikro
- Integrerad Kyl/frys med ismaskin
- Integrerad Diskmaskin

Samtliga maskiner kommer från Miele

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett rikligt ljusinsläpp och skapar rymd. Bra sällskapsytor med gott om plats för önskvärt möblemang. Massivt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även utgången till bostadens väl tilltagna balkong!

BALKONG
Stor inglasad balkong om 18 kvm blir till ett extrarum under sommaren. Balkongens inglasning kan lätt öppnas upp om så önskas. Trätrall och gott om plats för utemöbler.

SOVRUM 1
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Massivt ekparkettgolv och vitmålade väggar varav en grå fondvägg. Fönstret i rummet ligger mot balkongen.

SOVRUM 2
Ligger i anslutning till det andra sovrummet och har väggar målade i blå ton, massivt ekparkettgolv och fönster mot balkong. Det här sovrummet är mindre än sovrum 1 och passar utmärkt som barnrum alt. kontor.

BADRUM
Ett mycket stilfullt badrum med spa-känsla! Kakel och klinkers i gråa toner. Två Handfat med kommod och stor spegel med belysning ovanför. Badrummet är för övrigt utrustat med dusch med vikbara duschväggar samt vägghängd WC. Här finns även ett härligt rundat badkar.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele, mörk arbetsbänk och vita skåp med god förvaring ovanför. Vitkaklade väggar och gråsvarta klinkers på golvet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 123

Utgångspris: 4 995 000 kr
Byggnadsår: 2014
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren Och Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Stor inglasad balkong om 18 kvm blir till ett extrarum under sommaren. Balkongens inglasning kan lätt öppnas upp om så önskas. Trätrall och gott om plats för utemöbler.

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten är ansluten till Sundbybergs Stadsnät för leverans av TV, bredband (100 Mbit/s) samt IP-telefoni.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Centrala Sundbyberg

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.2824
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Landmärket

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett Förråd om ca 6 kvm. Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källaren märkt med lägenhetsnumret.

TERRASS
På fastighetens tak finns en stor terras utöver det vanliga som erbjuder många soltimmar! Terrassen har en fantastisk utsikt med milslång vy i samtliga väderstreck. Här finns både grillar, soffgrupp och flera bord med bänkar. Gröna växter och föreningens odlingslotter bidrar till en ombonad känsla.

Föreningens orangerigrupp ordnar årligen flertalet uppskattade evenemang för medlemmarna.

ORANGERI PÅ TAKET
I mitten av terrassen finns ett inglasat orangeri som håller hög standard. Här kan du som medlem med ett stort sällskap njuta av den lyxiga loungen med gasolkamin. Glastaket över loungen släpper in mycket ljus och är helt fantastiskt under stjärnklara kvällar. Här finns även ett fullt utrustat kök, matbord samt WC. Lokalen måste bokas för att användas.

BARNVAGNSRUM
Det finns ett låsbart barnvagnsrum på entréplanet i fastigheten. Barnvagnar får inte ställas i trapphus eller på våningsplanen av brand- och utrymningsskäl samt för att inte försvåra trappstädningen.

CYCKELRUM
Det finns 2 st cykelrum i fastigheten samt cykelställ på fastighetens baksida.

ÖVRIGT OM BYGGNADEN
Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörr som öppnas med bricka alternativt kod. Utanför lägenheten finns hållare för morgontidningen och på entréplan finns postboxar till varje lägenhet. Portarna är försedda med låssystem och porttelefon. De båda hissarna är rymliga och det är lätt att få plats med barnvagn etc. Soprum, grovsoprum och miljöstation är beläget på gården.

ÖVRIGT
I fastigheten finns det möjlighet att beställa olika tjänster som kemtvätt, däckbyte städning mm.

Parkering

Föreningen har ett varmgarage som finns i nedre botten på fastigheten. Kostnad för garageplats är 1200 kronor i månaden.

I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering. Tillståndet utfärdas för högst 24 månader och markeras på fordonet med ett tillståndsmärke. Tillståndet kostar inget men du måste också ha ett månadsmärke eller säsongsmärke som kostar 300 respektive 960 kr.

Övrigt

NÄROMRÅDET

Gillar du att bo i en småstad i en storstad då är Sundbyberg helt rätt. Från lägenheten når du inom några minuters promenad centrala Sundbyberg med ett stort utbud av butiker, restauranger, cafeer och serviceinrättningar. En annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast ca 8 minuter från Stockholm City. I nybyggda Signalfabriken finns ytterligare butiker, SATS och flertalet trevliga restauranger. Sundbyberg erbjuder något gott åt alla.

NATUR/FRILUFTSLIV

Det finns gott om natursköna platser i Sundbyberg inom kort promenadavstånd. Fina Marabouparken med konsthall & utomhusbad samt Lötsjön som perfekt motionsrunda. I centrala Sundbyberg finner du Tornparkens höjder med vidunderlig utsikt över hela Sundbyberg. Från lägenheten kan Du promenera längs med Bällstaån förbi Pampas Marina, Kungsholmen och ända in till centrala Stockholm.

KOMMUNIKATIONER

Närmaste tunnelbanestation är Sundbybergs centrum som bara ligger några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockholm C. Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.
Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

Tvärbanan finns precis utanför porten och trafikerar Alvik-Bromma- Sundbyberg-Solna.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

4 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Månadsavgift

3 550 kr

I månadsavgiften ingår Värme, kallvatten och kabel-TV( basutbud)

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sundbyberg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg