1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1523752
 
KARTA
Välkomna till denna genomgående tvåa med fönster i två väderstreck.

Bostadsrätt: Lägenhet på 51 m², Stockholm


Välkomna till denna genomgående tvåa med fönster i två väderstreck. Fri utsikt över grönska från samtliga rum. Stort kök med plats för ett större matbord. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupper. Ljust och rogivande sovrum med en hel vägg med garderober. Kaklat badrum med dusch. Bostaden är belägen i Hjorthagen i en fastighet från 1910 med stark "Bullerby"känsla. Attraktiv bostadsrättsförening med god ekonomi. Mycket tyst och lugnt läge men ändå endast ett par minuters promenad från Hjorthagens centrala gata med matbutik, restauranger m.m. Tunnelbanenedgång ca 50 meter från entrén.

Välkomna på virtuell visning av lägenheten via 3D-planritningen på fastighetsmäklarens hemsida (högst upp bland bilderna).
Välkomnande HALL med trevlig tapet och plats för ytterkläder, från hallen till höger kommer vi till KÖKET med god förvaring och bra arbetsytor, fri utsikt mot vacker grönska. Spis/ugn, kyl, frys och diskmaskin. Plats för ettt större matbord. Vita väggar samt en fondvägg i grönt.
Tillbaks till hallen når vi det ljusa BADRUMMET med dusch, wc och kommod. Klinkergolv.
Till vänster om hallen kommer vi till det rymliga VARDAGSRUMMET, här med plats för dubbel soffgrupp och bokhyllor. Väggar i vacker himmelsfärg.
Högt, tyst och insynsfritt söderläge.
Från vardagsrummet når vi det rogivande SOVRUMMET med "molntapet", även här insynsfri utsikt åt söder. Nyinsatt hel garderobslänga med bra förvaring . Parkettgolv.

Golven i vardagsrum, hall och kök är i originaltiljor av furu.
Bostadens samtliga tak, väggar, lister, fönster samt dörrar målades 2015 då även eluttag och lampknappar installerades i tidsenliga material.

Sammanfattningsvis en ljus, genomgående och smakfullt renoverad tvåa med tyst och lugnt läge i den vackra delen av Hjorthagen.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 51 kvm
Lägenhetsnummer: 1087

Byggnadsår: 1910
Driftkostnad: ca 410 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten är ansluten till ComHems kabel-tv nät för tv och bredband. Kanal 1, 2 och 4 ingår. Tillval av extra kanaler och bredband kan göras via ComHem.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hjorthagen

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.13
Andel av månadsavgift: 1.10524

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Skytten 4

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Det finns möjlighet att hyra extra förråd, separat kösystem till dessa.

I den sedan länge nedlagda mjölkbutiken finns föreningens fina uthyrningslägenhet med samma namn. Mjölkbutiken kan användas för möten, fester, övernattningar m.m. Den ligger vid Skogvaktargatan 8 med ingång från gatan och renoverades våren 2008 samt badrummet 2013.

I föreningen finns det 3 tvättstugor. Två på Skogvaktargatan 16 och en på Nimrodsgatan 23. Det finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torksskåp i varje tvättstuga. Det finns även tillgång till ett mangelrum.

I föreningen finns en bastu med duschmöjligheter på Skogvaktargatan 10.

I varje huskropp finns ett antal cykelförråd. Cyklar kan även förvaras i cykelställ på gården.

Flera utrymmen i fastigheten är avsedda för barnvagnar och rullatorer, se föreningens hemsida www.skytten4.nu.

I hobbyrummet kan man måla, snickra, slipa och pyssla. Bara kreativiteten sätter gränserna! Föreningens hobbyrum för alla boende i föreningen finns på Jägmästargatan 14.

Parkering

För den som är mantalsskriven på adressen finns boendeparkering på gatan till en kostnad av 1100 kr/månad alt. 75 kr/dag. Avgiftsfritt under helger och kvällar.

Övrigt

Föreningen förvärvade fastigheten 2002.

Byggnaderna är grönmärkta d v s "Fastighet med bebyggelse som är särskilt värdefull ur historiskt, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt". Dessa fastigheter är mycket vackra och det finns en trevlig innergård. Ett fridfullt bostadsområde mellan natur och stad.

Föreningen består av totalt 87 lägenheter. 78 lägenheter med bostadsrätt och 9 med hyresrätt.

Mycket bra och stabil bostadsrättsförening med en informativ hemsida, www.skytten4.nu.

Förvärv av juridiska personer accepteras ej.

Delat ägarskap mellan barn/förälder tillåts om barnet som bor i bostaden är medlem och äger minst 1/10-del av lägenheten.

Vid överlåtelser debiterar föreningen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande basbelopp vid förvärvet. Avgiften debiteras köparen. Vid pantsättning debiteras en avgift om 1 % på gällande basbelopp vid pantsättningen.

Från 2003 fram till idag har föreningen minskat sina lån kraftigt tack vare flera sålda hyresrätter.

Sedan 2003 har man lyckats sänka värmeförbrukningen med 20 % samt elförbrukningen med 25 %. För mer information, se senaste årsredovisningen och föreningens hemsida.

Följande renoveringar har utförts:

- Säkerhetsdörrar, 2015
- Ny fjärrvärmecentral installerad, 2012
- Byte av tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i våra tre tvättstugor, 2010/2011
- Byte av samtliga sprinklerhuvuden på sprinklersystemet, 2009
- Ommålning och renovering av fönster, gavelspetsar, vindskivor, takfötter, ytterdörrar och skärmtak 2009
- Stamspolning, 2005
- Ytrenovering av trapphus, 2003-2006
- Ommålning av tak, 1996
- Omputsning av fasad, 1995
- Byte av el- och avloppstammar 1981/1983

Ingen avgiftshöjning är planerad vid försäljningstillfället.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

FÖRENINGENS GÅRD

Föreningen har en trevlig innergård med en känsla av "Bullerbyn". Gräsmattor, grusade gångar och små kolonilotter på gården är några av de vackra inslagen som ger gården sin charm. Till kolonilotterna har föreningen ett kösystem.

Föreningen ställer ut vackra utemöbler i trä på sommaren som alla får ta del av och nyttja. Det finns även tillgång till grillar, se föreningens hemsida.

I över ett decennium har bostadsrättsföreningen haft egna höns.
Hönsen har blivit föreningens signum, innergården är känd som "Hönsgården" bland Hjorthagens alla barn.

Det finns även gemensamma trädgårdsverktyg att nyttja.

KOMMUNIKATIONER

Tunnelbana finns i anslutning till fastigheten samt buss nr 55.
Det tar ca 4 minuter med tunnelbana till Östermalmstorg. Hjorthagen har fått en suverän förbindelse till E4 och E18 via Norra Länken vilket är mycket gynnsamt för biltrafiken från Lidingö och Hjorthagen.

ÖVRIG INFORMATION

Lokalt i området Hjorthagen finns tillgång till en matbutik, skola, förskola, fler restauranger, Folkcentrum, bibliotek, Hjorthagens IP samt en vårdcentral. I området finns även en vacker kyrka, Hjorthagens kyrka.

Det finns planer på att göra Värtahamnen och Frihamnen till fina ankomsthamnar i Stockholm. Nya bostäder vid "Norra Djurgårdsstaden" växer fram. Framtida hotell- och konferensverksamheter, köpcentrum och restauranger ligger på förslag. Förändringar i positiv anda för bl a Hjorthagen. Även utbyggnaden av spårvagnarna och dess förbindelse med Lidingöbanan kommer innebära ett oerhört mervärde för de boende i Hjorthagen.
Med anledning av att vi har en exploatering på gång i närheten har vi sett en positiv prisutveckling i Hjorthagen och allt fler väljer att köpa sin bostäder just här. Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden går mot en positiv framtid med service och restaurangutbud inom promenadavstånd och med en fantastisk bevarad natur vid Lilla och Stora skuggan.

Nyfiken på Hjorthagens framtid ? Gå in på den bifogade länken www.stockholm.se/hjorthagenvartan

Behöver ni storhandla ? Hemköp har nyligen öppnat sina portar i närområdet. I Frihamnen har ICA Kvantum öppnat en stor, fin matbutik.

Tennisbanor finns vid Hjorthagens skola. Närhet till både Lill-Jans skogens och Stora Skuggans fina elljusspår samt cykelbanor.
Gärdet ligger inom cykelavstånd med stora öppna fält. Cykelbanor och elljusspår hittar man även ute på Djurgården.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen efter avslutad budgivning.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 709 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

ca 410 kr/mån

Kommentar: Driftskostnaden beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning.

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 160 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 157 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2010-11-30

Välkomna till denna genomgående tvåa med fönster i två väderstreck.

Bostadsrätt: Lägenhet på 51 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 709 kr , 51


Välkomna till denna genomgående tvåa med fönster i två väderstreck. Fri utsikt över grönska från samtliga rum. Stort kök med plats för ett större matbord. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupper. Ljust och rogivande sovrum med en hel vägg med garderober. Kaklat badrum med dusch. Bostaden är belägen i Hjorthagen i en fastighet från 1910 med stark "Bullerby"känsla. Attraktiv bostadsrättsförening med god ekonomi. Mycket tyst och lugnt läge men ändå endast ett par minuters promenad från Hjorthagens centrala gata med matbutik, restauranger m.m. Tunnelbanenedgång ca 50 meter från entrén.

Välkomna på virtuell visning av lägenheten via 3D-planritningen på fastighetsmäklarens hemsida (högst upp bland bilderna).
Välkomnande HALL med trevlig tapet och plats för ytterkläder, från hallen till höger kommer vi till KÖKET med god förvaring och bra arbetsytor, fri utsikt mot vacker grönska. Spis/ugn, kyl, frys och diskmaskin. Plats för ettt större matbord. Vita väggar samt en fondvägg i grönt.
Tillbaks till hallen når vi det ljusa BADRUMMET med dusch, wc och kommod. Klinkergolv.
Till vänster om hallen kommer vi till det rymliga VARDAGSRUMMET, här med plats för dubbel soffgrupp och bokhyllor. Väggar i vacker himmelsfärg.
Högt, tyst och insynsfritt söderläge.
Från vardagsrummet når vi det rogivande SOVRUMMET med "molntapet", även här insynsfri utsikt åt söder. Nyinsatt hel garderobslänga med bra förvaring . Parkettgolv.

Golven i vardagsrum, hall och kök är i originaltiljor av furu.
Bostadens samtliga tak, väggar, lister, fönster samt dörrar målades 2015 då även eluttag och lampknappar installerades i tidsenliga material.

Sammanfattningsvis en ljus, genomgående och smakfullt renoverad tvåa med tyst och lugnt läge i den vackra delen av Hjorthagen.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 51 kvm
Lägenhetsnummer: 1087

Byggnadsår: 1910
Driftkostnad: ca 410 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Tv: Fastigheten är ansluten till ComHems kabel-tv nät för tv och bredband. Kanal 1, 2 och 4 ingår. Tillval av extra kanaler och bredband kan göras via ComHem.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hjorthagen

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.13
Andel av månadsavgift: 1.10524

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Skytten 4

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Det finns möjlighet att hyra extra förråd, separat kösystem till dessa.

I den sedan länge nedlagda mjölkbutiken finns föreningens fina uthyrningslägenhet med samma namn. Mjölkbutiken kan användas för möten, fester, övernattningar m.m. Den ligger vid Skogvaktargatan 8 med ingång från gatan och renoverades våren 2008 samt badrummet 2013.

I föreningen finns det 3 tvättstugor. Två på Skogvaktargatan 16 och en på Nimrodsgatan 23. Det finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torksskåp i varje tvättstuga. Det finns även tillgång till ett mangelrum.

I föreningen finns en bastu med duschmöjligheter på Skogvaktargatan 10.

I varje huskropp finns ett antal cykelförråd. Cyklar kan även förvaras i cykelställ på gården.

Flera utrymmen i fastigheten är avsedda för barnvagnar och rullatorer, se föreningens hemsida www.skytten4.nu.

I hobbyrummet kan man måla, snickra, slipa och pyssla. Bara kreativiteten sätter gränserna! Föreningens hobbyrum för alla boende i föreningen finns på Jägmästargatan 14.

Parkering

För den som är mantalsskriven på adressen finns boendeparkering på gatan till en kostnad av 1100 kr/månad alt. 75 kr/dag. Avgiftsfritt under helger och kvällar.

Övrigt

Föreningen förvärvade fastigheten 2002.

Byggnaderna är grönmärkta d v s "Fastighet med bebyggelse som är särskilt värdefull ur historiskt, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt". Dessa fastigheter är mycket vackra och det finns en trevlig innergård. Ett fridfullt bostadsområde mellan natur och stad.

Föreningen består av totalt 87 lägenheter. 78 lägenheter med bostadsrätt och 9 med hyresrätt.

Mycket bra och stabil bostadsrättsförening med en informativ hemsida, www.skytten4.nu.

Förvärv av juridiska personer accepteras ej.

Delat ägarskap mellan barn/förälder tillåts om barnet som bor i bostaden är medlem och äger minst 1/10-del av lägenheten.

Vid överlåtelser debiterar föreningen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande basbelopp vid förvärvet. Avgiften debiteras köparen. Vid pantsättning debiteras en avgift om 1 % på gällande basbelopp vid pantsättningen.

Från 2003 fram till idag har föreningen minskat sina lån kraftigt tack vare flera sålda hyresrätter.

Sedan 2003 har man lyckats sänka värmeförbrukningen med 20 % samt elförbrukningen med 25 %. För mer information, se senaste årsredovisningen och föreningens hemsida.

Följande renoveringar har utförts:

- Säkerhetsdörrar, 2015
- Ny fjärrvärmecentral installerad, 2012
- Byte av tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i våra tre tvättstugor, 2010/2011
- Byte av samtliga sprinklerhuvuden på sprinklersystemet, 2009
- Ommålning och renovering av fönster, gavelspetsar, vindskivor, takfötter, ytterdörrar och skärmtak 2009
- Stamspolning, 2005
- Ytrenovering av trapphus, 2003-2006
- Ommålning av tak, 1996
- Omputsning av fasad, 1995
- Byte av el- och avloppstammar 1981/1983

Ingen avgiftshöjning är planerad vid försäljningstillfället.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

FÖRENINGENS GÅRD

Föreningen har en trevlig innergård med en känsla av "Bullerbyn". Gräsmattor, grusade gångar och små kolonilotter på gården är några av de vackra inslagen som ger gården sin charm. Till kolonilotterna har föreningen ett kösystem.

Föreningen ställer ut vackra utemöbler i trä på sommaren som alla får ta del av och nyttja. Det finns även tillgång till grillar, se föreningens hemsida.

I över ett decennium har bostadsrättsföreningen haft egna höns.
Hönsen har blivit föreningens signum, innergården är känd som "Hönsgården" bland Hjorthagens alla barn.

Det finns även gemensamma trädgårdsverktyg att nyttja.

KOMMUNIKATIONER

Tunnelbana finns i anslutning till fastigheten samt buss nr 55.
Det tar ca 4 minuter med tunnelbana till Östermalmstorg. Hjorthagen har fått en suverän förbindelse till E4 och E18 via Norra Länken vilket är mycket gynnsamt för biltrafiken från Lidingö och Hjorthagen.

ÖVRIG INFORMATION

Lokalt i området Hjorthagen finns tillgång till en matbutik, skola, förskola, fler restauranger, Folkcentrum, bibliotek, Hjorthagens IP samt en vårdcentral. I området finns även en vacker kyrka, Hjorthagens kyrka.

Det finns planer på att göra Värtahamnen och Frihamnen till fina ankomsthamnar i Stockholm. Nya bostäder vid "Norra Djurgårdsstaden" växer fram. Framtida hotell- och konferensverksamheter, köpcentrum och restauranger ligger på förslag. Förändringar i positiv anda för bl a Hjorthagen. Även utbyggnaden av spårvagnarna och dess förbindelse med Lidingöbanan kommer innebära ett oerhört mervärde för de boende i Hjorthagen.
Med anledning av att vi har en exploatering på gång i närheten har vi sett en positiv prisutveckling i Hjorthagen och allt fler väljer att köpa sin bostäder just här. Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden går mot en positiv framtid med service och restaurangutbud inom promenadavstånd och med en fantastisk bevarad natur vid Lilla och Stora skuggan.

Nyfiken på Hjorthagens framtid ? Gå in på den bifogade länken www.stockholm.se/hjorthagenvartan

Behöver ni storhandla ? Hemköp har nyligen öppnat sina portar i närområdet. I Frihamnen har ICA Kvantum öppnat en stor, fin matbutik.

Tennisbanor finns vid Hjorthagens skola. Närhet till både Lill-Jans skogens och Stora Skuggans fina elljusspår samt cykelbanor.
Gärdet ligger inom cykelavstånd med stora öppna fält. Cykelbanor och elljusspår hittar man även ute på Djurgården.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen efter avslutad budgivning.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 709 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

ca 410 kr/mån

Kommentar: Driftskostnaden beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning.

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 160 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 157 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2010-11-30

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg