1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1453872
 
KARTA
Fin och hemtrevlig 4:a med fantastisk uteplats med naturen som granne i Skarpnäck!

Bostadsrätt: Lägenhet på 90 m², Skarpnäck, Stockholm


Toppenläge med naturen utanför dörren med unik radhuskänsla!

Letar ni efter en 4:a i Skarpnäck eller något i radhusstil vill ni inte missa denna. Vill ni bo i lägenhet men ändå ha naturen utanför dörren och få en viss radhuskänsla? Ja då har ni hittat alldeles rätt! I Skarpnäck finns nu denna rymliga bostad med stor uteplats och charmigt läge med allmänningen som granne med rådjur och ekorrar runt knuten. Här kan du möblera med loungemöbler och grill. Du har även en trevlig gräsmatta med träd och grönt. Solen finns här från morgon till eftermiddag, perfekt för barnfamiljen. Ett rymligt och stilrent kök med god förvaring och plats för stort matbord för ca 6 personer. Charmigt fönster från köket in mot vardagsrummet, för mer ljusinsläpp och charm. Vardagsrummet är lättmöblerat och har fönster i flera väderstreck vilket ger rummet extra ljus. Tre bra sovrum där det största har en stor garderob. Ett badrum med full service som tvättmaskin och torktumlare samt en extra gästtoalett.

Här på Luftskeppsgatan har ni närhet till allt! Nackareservatet, sjöar & Björkhagens GK är ett axplock av vad friluftslivet har att erbjuda. Affärer, kultur & god kommunikation finns inte mer än någon minut från lägenheten.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!
HALL
Välkomna in till en hemtrevlig och fin lägenhet med radhuskänsla med en fantastisk uteplats med mycket grönområden. Rymlig hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter har ni direkt till höger, samt garderob och ett förråd/klädkammare i anslutning till hallen för ytterligare förvaring.

KÖK
Modernt och stilrent kök från 2012. Bra med yta och matplats minst 6 personer. Trevligt fönster in mot vardagsrummet som både ger charm och mer ljus båda rummen.
Förutom två vitrinskåp längst upp är det högblanka vita skåpluckor med rostfria handtag. En mörk arbetsbänk med bra arbetsyta med vitt kakel ovan. Snyggt parkettgolv med vitmålade väggar. Från köket når man den härliga uteplatsen. Med trätrall precis vid entrén för att kunna få plats med både grillanordning och matbord. Härifrån har man sedan en fin gräsmatta med enbart grönområden som gränsar av tomten. Detta är ett grymt läge med allmänningen och grönskan som närmsta granne.Köket utrustat med:

- Induktionshäll
- Kolfilterfläkt
- Integrerad diskmaskin
- Fullstor kyl/frys
- Inbyggd mikro och ugn i arbetshöjd

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Här kan du möblera med både soffgrupp och matbord. Vitmålade väggar och parkettgolv.

STORA SOVRUMMET
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns stora garderober för smart och god förvaring. Även här finner ni vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet och golv i laminat.

SOVRUM 2 & SOVRUM 3
Två lättmöblerade sovrum med utrymme för säng, garderober och enklare möbler. Båda rummen har mörkt linoleumgolv sedan har ena ljusrosa väggar och det andra vita.

BADRUM
Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolvet är mörkt och vita kakelväggar. Här finns förutom WC, tvättställ med spegelskåp, dusch samt torkställ.

WC
Gästtoalett precis vid ytterdörren utrustat med handfat och spegel med vitt kakel nedanför. Mörkt klinkergolv med vitmålade väggar.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4
Boarea: 90 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2417-1-47-2

Byggnadsår: 1985
Driftkostnad: ca 659 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Beskrivning: Observera att den exakta storleken inte är uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem
Internet: Gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget 100 Mbit/s. I detta avtal ingår bredband och den fasta avgiften för IP-telefoni. Comhem finns även som valmöjlighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Skarpnäck

Visa mer om bostaden

Omgivning

OMRÅDET:
Trivsamt, barnvänligt område med många lekplatser och lugna gårdar. Flertalet förskolor och skolor finns i området som sträcker sig från förskola till klass 9. På Skarpnäcksfältet finns två fotbollsplaner samt en baseballplan. På nära avstånd finns även matvaru- och livsbutiker, café samt restauranger.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För den som gillar sol och bad är Skarpnäck ett bra alternativ. På ca 20 minuters gångavstånd ligger Flatenbadet, 15 minuter med cykel och man är vid Söderbysjön som förutom bad även kan erbjuda en golfbana (Björkhagens GK). Hellasgården ligger inte heller långt ifrån Skarpnäck.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,81238000
Andel av månadsavgift: 0,81238000

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

HSB Brf Luftskeppet har 154 lägenheter och 10 lokaler som uppfördes under 1985-1989. Fastigheterna har fått internationell uppmärksamhet för sin formgivning. Ombildning till bostadsrätter skedde under 2004 då föreningen förvärvade fastigheterna från HSB. Upplåten med tomträtt.
För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://www.luftskeppet.se/
Föreningen tar väl hand om sin lummiga innergård med träd, buskar, blommor, mysiga lusthus, parkbänkar och lekplatser som bidrar till ökad trivsel för alla. På gården finns även gemensamma grillar på gården att nyttja, som ställs ut på sommaren. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med lekplats på gården. Det finns flertalet skolor och förskolor i närheten. Två förskolor på gården.
Det finns cykelförråd finns att hyra (fn kö), förråd och tvättstuga som totalrenoverades 2006 (belägen i Gårdshuset och har sex separata tvättstugor.). Cykelrum finns annars på Luftskeppsgatan 8. Extraförråd finns att hyra dock kö fn. Anmälan görs till styrelsen.
Föreningen har även en miljöstuga som finns på Luftskeppsgatan 3. Där kan man slänga bl.a tidningar och papper, returglas, metallförpackningar, plast, elektriksa apparater, batterier, lampor/lysrör samt grovsopor.
Föreningen har en gästlägenhet på 17 kvm, med egen yttre entré, på Horisontväg. 91 A.Den hyrs ut till medlemmarna för f.n. 200: -/natt. Hyran kommer som till tillägg på nästkommande inbetalningsavi till HSB för månadsavgiften.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Luftskeppet i Stockholm

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Extra stämma beslutade att uteplatser till nyttjanderätter skall skriftligt upplåtas med bostadsrätt, då det har varit oklart gällande rättigheter och skyldigheter. Kostnaden för upplåtelsen av mark kommer att bli symbolisk men samtidigt så innebär detta att lägenhetsinnehavaren påtar sig underhållsansvar för uteplats. Detta kommer bla innebära möjligheter till små odlingslotter. För mer info - kontakta styrelsen.
Under 2015:
Ny underhållsplan
Översyn tak
Inplåtning kulvertbryggor
Lagning tegelskador fasad
Tvätt balkonger typ 2, med lösa sidor
Energiinventering
OVK, som är i slutfas, och förhoppningsvis är vi klara innan årsskiftet
Komplettering taksäkerhet
Hissutbyte 11 st , påbörjas på Luftskeppsgatan 10, ny linhiss Schindler
2016:
Hissutbyte fortsätter och beräknas vara efter påsk 2016
Säkra värme och varmvattenförsörjning för föreningen och Flygledaren enligt genomförd energiinventeringen
Översyn gårdsmiljön
Påbörja renovering av kvarvarande 18 st hyresrätter

Kommande renoveringar: Extra stämma beslutade att uteplatser till nyttjanderätter skall skriftligt upplåtas med bostadsrätt, då det har varit oklart gällande rättigheter och skyldigheter. Kostnaden för upplåtelsen av mark kommer att bli symbolisk men samtidigt så innebär detta att lägenhetsinnehavaren påtar sig underhållsansvar för uteplats. Detta kommer bla innebära möjligheter till små odlingslotter. För mer info - kontakta styrelsen.
Under 2015:
Ny underhållsplan
Översyn tak
Inplåtning kulvertbryggor
Lagning tegelskador fasad
Tvätt balkonger typ 2, med lösa sidor
Energiinventering
OVK, som är i slutfas, och förhoppningsvis är vi klara innan årsskiftet
Komplettering taksäkerhet
Hissutbyte 11 st , påbörjas på Luftskeppsgatan 10, ny linhiss Schindler
2016:
Hissutbyte fortsätter och beräknas vara efter påsk 2016
Säkra värme och varmvattenförsörjning för föreningen och Flygledaren enligt genomförd energiinventeringen
Översyn gårdsmiljön
Påbörja renovering av kvarvarande 18 st hyresrätter

Parkering

Garage finns på Pilotgatan 1-3 och Luftskeppsgatan 1. Ägs och administreras av Green Park (0734 41 97 41). Till dessa är det separat kö. Fri parkering på gator i närområdet.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Det finns idag inga planer på att göra någon justering av årsavgifterna (2015-10-15)

Kommunikationer

KOMMUNIKATION:
T-banan (gröna linjen) tar dig till city på ca 15 minuter. Självklart trafikeras området av flera bussar som bland annat tar dig till stan, Farsta Centrum, Älvsjö, Huddinge och Kungens Kurva. För dig som är bilburen tar Tyresövägen samt Nynäsvägen dig till och från stan.

Övrigt

OMRÅDET:
Trivsamt, barnvänligt område med många lekplatser och lugna gårdar. Flertalet förskolor och skolor finns i området som sträcker sig från förskola till klass 9. På Skarpnäcksfältet finns två fotbollsplaner samt en baseballplan. På nära avstånd finns även matvaru- och livsbutiker, café samt restauranger.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För den som gillar sol och bad är Skarpnäck ett bra alternativ. På ca 20 minuters gångavstånd ligger Flatenbadet, 15 minuter med cykel och man är vid Söderbysjön som förutom bad även kan erbjuda en golfbana (Björkhagens GK). Hellasgården ligger inte heller långt ifrån Skarpnäck.

KOMMUNIKATION:
T-banan (gröna linjen) tar dig till city på ca 15 minuter. Självklart trafikeras området av flera bussar som bland annat tar dig till stan, Farsta Centrum, Älvsjö, Huddinge och Kungens Kurva. För dig som är bilburen tar Tyresövägen samt Nynäsvägen dig till och från stan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

BOAREA:
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ACCEPTERATPRIS:
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Månadsavgift

6 591 kr

I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV från Com Hem(Basutbud) och bredband från Bredbandsbolaget samt Ip-telefoni

Driftkostnader

ca 659 kr/mån

Kommentar: Observera att att driftkostnaden är individuell och varierar beroende på förbrukning

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Försäkring: 159 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 120 kWh/kvm/år

Beskrivning: Energideklaration utförd 2010-03-30 av: Thomas Cassirer, Energibesiktningar EMTD AB

Fin och hemtrevlig 4:a med fantastisk uteplats med naturen som granne i Skarpnäck!

Bostadsrätt: Lägenhet på 90 m², Skarpnäck, Stockholm

SKARPNÄCK, STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 6 591 kr , 90


Toppenläge med naturen utanför dörren med unik radhuskänsla!

Letar ni efter en 4:a i Skarpnäck eller något i radhusstil vill ni inte missa denna. Vill ni bo i lägenhet men ändå ha naturen utanför dörren och få en viss radhuskänsla? Ja då har ni hittat alldeles rätt! I Skarpnäck finns nu denna rymliga bostad med stor uteplats och charmigt läge med allmänningen som granne med rådjur och ekorrar runt knuten. Här kan du möblera med loungemöbler och grill. Du har även en trevlig gräsmatta med träd och grönt. Solen finns här från morgon till eftermiddag, perfekt för barnfamiljen. Ett rymligt och stilrent kök med god förvaring och plats för stort matbord för ca 6 personer. Charmigt fönster från köket in mot vardagsrummet, för mer ljusinsläpp och charm. Vardagsrummet är lättmöblerat och har fönster i flera väderstreck vilket ger rummet extra ljus. Tre bra sovrum där det största har en stor garderob. Ett badrum med full service som tvättmaskin och torktumlare samt en extra gästtoalett.

Här på Luftskeppsgatan har ni närhet till allt! Nackareservatet, sjöar & Björkhagens GK är ett axplock av vad friluftslivet har att erbjuda. Affärer, kultur & god kommunikation finns inte mer än någon minut från lägenheten.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!
HALL
Välkomna in till en hemtrevlig och fin lägenhet med radhuskänsla med en fantastisk uteplats med mycket grönområden. Rymlig hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter har ni direkt till höger, samt garderob och ett förråd/klädkammare i anslutning till hallen för ytterligare förvaring.

KÖK
Modernt och stilrent kök från 2012. Bra med yta och matplats minst 6 personer. Trevligt fönster in mot vardagsrummet som både ger charm och mer ljus båda rummen.
Förutom två vitrinskåp längst upp är det högblanka vita skåpluckor med rostfria handtag. En mörk arbetsbänk med bra arbetsyta med vitt kakel ovan. Snyggt parkettgolv med vitmålade väggar. Från köket når man den härliga uteplatsen. Med trätrall precis vid entrén för att kunna få plats med både grillanordning och matbord. Härifrån har man sedan en fin gräsmatta med enbart grönområden som gränsar av tomten. Detta är ett grymt läge med allmänningen och grönskan som närmsta granne.Köket utrustat med:

- Induktionshäll
- Kolfilterfläkt
- Integrerad diskmaskin
- Fullstor kyl/frys
- Inbyggd mikro och ugn i arbetshöjd

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Här kan du möblera med både soffgrupp och matbord. Vitmålade väggar och parkettgolv.

STORA SOVRUMMET
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns stora garderober för smart och god förvaring. Även här finner ni vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet och golv i laminat.

SOVRUM 2 & SOVRUM 3
Två lättmöblerade sovrum med utrymme för säng, garderober och enklare möbler. Båda rummen har mörkt linoleumgolv sedan har ena ljusrosa väggar och det andra vita.

BADRUM
Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolvet är mörkt och vita kakelväggar. Här finns förutom WC, tvättställ med spegelskåp, dusch samt torkställ.

WC
Gästtoalett precis vid ytterdörren utrustat med handfat och spegel med vitt kakel nedanför. Mörkt klinkergolv med vitmålade väggar.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4
Boarea: 90 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2417-1-47-2

Byggnadsår: 1985
Driftkostnad: ca 659 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Beskrivning: Observera att den exakta storleken inte är uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem
Internet: Gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget 100 Mbit/s. I detta avtal ingår bredband och den fasta avgiften för IP-telefoni. Comhem finns även som valmöjlighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Skarpnäck

Visa mer om bostaden

Omgivning

OMRÅDET:
Trivsamt, barnvänligt område med många lekplatser och lugna gårdar. Flertalet förskolor och skolor finns i området som sträcker sig från förskola till klass 9. På Skarpnäcksfältet finns två fotbollsplaner samt en baseballplan. På nära avstånd finns även matvaru- och livsbutiker, café samt restauranger.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För den som gillar sol och bad är Skarpnäck ett bra alternativ. På ca 20 minuters gångavstånd ligger Flatenbadet, 15 minuter med cykel och man är vid Söderbysjön som förutom bad även kan erbjuda en golfbana (Björkhagens GK). Hellasgården ligger inte heller långt ifrån Skarpnäck.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,81238000
Andel av månadsavgift: 0,81238000

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

HSB Brf Luftskeppet har 154 lägenheter och 10 lokaler som uppfördes under 1985-1989. Fastigheterna har fått internationell uppmärksamhet för sin formgivning. Ombildning till bostadsrätter skedde under 2004 då föreningen förvärvade fastigheterna från HSB. Upplåten med tomträtt.
För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://www.luftskeppet.se/
Föreningen tar väl hand om sin lummiga innergård med träd, buskar, blommor, mysiga lusthus, parkbänkar och lekplatser som bidrar till ökad trivsel för alla. På gården finns även gemensamma grillar på gården att nyttja, som ställs ut på sommaren. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med lekplats på gården. Det finns flertalet skolor och förskolor i närheten. Två förskolor på gården.
Det finns cykelförråd finns att hyra (fn kö), förråd och tvättstuga som totalrenoverades 2006 (belägen i Gårdshuset och har sex separata tvättstugor.). Cykelrum finns annars på Luftskeppsgatan 8. Extraförråd finns att hyra dock kö fn. Anmälan görs till styrelsen.
Föreningen har även en miljöstuga som finns på Luftskeppsgatan 3. Där kan man slänga bl.a tidningar och papper, returglas, metallförpackningar, plast, elektriksa apparater, batterier, lampor/lysrör samt grovsopor.
Föreningen har en gästlägenhet på 17 kvm, med egen yttre entré, på Horisontväg. 91 A.Den hyrs ut till medlemmarna för f.n. 200: -/natt. Hyran kommer som till tillägg på nästkommande inbetalningsavi till HSB för månadsavgiften.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Luftskeppet i Stockholm

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Extra stämma beslutade att uteplatser till nyttjanderätter skall skriftligt upplåtas med bostadsrätt, då det har varit oklart gällande rättigheter och skyldigheter. Kostnaden för upplåtelsen av mark kommer att bli symbolisk men samtidigt så innebär detta att lägenhetsinnehavaren påtar sig underhållsansvar för uteplats. Detta kommer bla innebära möjligheter till små odlingslotter. För mer info - kontakta styrelsen.
Under 2015:
Ny underhållsplan
Översyn tak
Inplåtning kulvertbryggor
Lagning tegelskador fasad
Tvätt balkonger typ 2, med lösa sidor
Energiinventering
OVK, som är i slutfas, och förhoppningsvis är vi klara innan årsskiftet
Komplettering taksäkerhet
Hissutbyte 11 st , påbörjas på Luftskeppsgatan 10, ny linhiss Schindler
2016:
Hissutbyte fortsätter och beräknas vara efter påsk 2016
Säkra värme och varmvattenförsörjning för föreningen och Flygledaren enligt genomförd energiinventeringen
Översyn gårdsmiljön
Påbörja renovering av kvarvarande 18 st hyresrätter

Kommande renoveringar: Extra stämma beslutade att uteplatser till nyttjanderätter skall skriftligt upplåtas med bostadsrätt, då det har varit oklart gällande rättigheter och skyldigheter. Kostnaden för upplåtelsen av mark kommer att bli symbolisk men samtidigt så innebär detta att lägenhetsinnehavaren påtar sig underhållsansvar för uteplats. Detta kommer bla innebära möjligheter till små odlingslotter. För mer info - kontakta styrelsen.
Under 2015:
Ny underhållsplan
Översyn tak
Inplåtning kulvertbryggor
Lagning tegelskador fasad
Tvätt balkonger typ 2, med lösa sidor
Energiinventering
OVK, som är i slutfas, och förhoppningsvis är vi klara innan årsskiftet
Komplettering taksäkerhet
Hissutbyte 11 st , påbörjas på Luftskeppsgatan 10, ny linhiss Schindler
2016:
Hissutbyte fortsätter och beräknas vara efter påsk 2016
Säkra värme och varmvattenförsörjning för föreningen och Flygledaren enligt genomförd energiinventeringen
Översyn gårdsmiljön
Påbörja renovering av kvarvarande 18 st hyresrätter

Parkering

Garage finns på Pilotgatan 1-3 och Luftskeppsgatan 1. Ägs och administreras av Green Park (0734 41 97 41). Till dessa är det separat kö. Fri parkering på gator i närområdet.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Det finns idag inga planer på att göra någon justering av årsavgifterna (2015-10-15)

Kommunikationer

KOMMUNIKATION:
T-banan (gröna linjen) tar dig till city på ca 15 minuter. Självklart trafikeras området av flera bussar som bland annat tar dig till stan, Farsta Centrum, Älvsjö, Huddinge och Kungens Kurva. För dig som är bilburen tar Tyresövägen samt Nynäsvägen dig till och från stan.

Övrigt

OMRÅDET:
Trivsamt, barnvänligt område med många lekplatser och lugna gårdar. Flertalet förskolor och skolor finns i området som sträcker sig från förskola till klass 9. På Skarpnäcksfältet finns två fotbollsplaner samt en baseballplan. På nära avstånd finns även matvaru- och livsbutiker, café samt restauranger.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För den som gillar sol och bad är Skarpnäck ett bra alternativ. På ca 20 minuters gångavstånd ligger Flatenbadet, 15 minuter med cykel och man är vid Söderbysjön som förutom bad även kan erbjuda en golfbana (Björkhagens GK). Hellasgården ligger inte heller långt ifrån Skarpnäck.

KOMMUNIKATION:
T-banan (gröna linjen) tar dig till city på ca 15 minuter. Självklart trafikeras området av flera bussar som bland annat tar dig till stan, Farsta Centrum, Älvsjö, Huddinge och Kungens Kurva. För dig som är bilburen tar Tyresövägen samt Nynäsvägen dig till och från stan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

BOAREA:
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

ACCEPTERATPRIS:
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Månadsavgift

6 591 kr

I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV från Com Hem(Basutbud) och bredband från Bredbandsbolaget samt Ip-telefoni

Driftkostnader

ca 659 kr/mån

Kommentar: Observera att att driftkostnaden är individuell och varierar beroende på förbrukning

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Försäkring: 159 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 120 kWh/kvm/år

Beskrivning: Energideklaration utförd 2010-03-30 av: Thomas Cassirer, Energibesiktningar EMTD AB

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg