1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1415910
 
KARTA
På ett underbart högt läge finner man denna pärla.

Bostadsrätt: Lägenhet på 84 m², Stockholm


På ett underbart högt läge finner man denna pärla. En 3:a på 84 kvm med en stor och solig balkong, knappt någon insyn, rundgående planlösning och ett fantastiskt ljus genom stora fönsterpartier. Lägenheten har stora sociala ytor som rymmer både släkt och vänner som kommer på besök. Barnen har gott om utrymme för lek och stoj inomhus men vill man ut erbjuder föreningens fina innergård både öppna gröna ytor, lekplats samt sittgrupper och alltid någon lekkamrat.

Här bor du i ett utmärkt läge med närhet till allt vad sjöstaden har att erbjuda såsom vatten och grönska, mysiga restauranger och caféer samt spännande butiker. Lägenheten är centralt belägen med närhet till både pulsen på söder samt lugnet och naturen i Nackareservatet.

Hör av er vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Du välkomnas in i en rymlig hall med avhängning direkt till höger samt gott om förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Hallen är luftig och stor och för den som behöver så är det inga konstigheter att dra in barnvagnen efter promenaderna. Väggarna är vita och på golvet ligger det en vacker ekparkett som är genomgående i lägenheten.

KÖK
Till höger från hallen når man lägenhetens kök och matrum. Ett stort kök med gott om förvaring i vita skåp och lådor samt goda arbetsytor på bänkskivan i mörkt trä. Ovan bänkskivan sitter ett stilrent vitt kakel. Utrustningen består av induktionsspis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys där allt går i rostfritt av märket Siemens.
Intill köket finns det en matrumsdel med plats för ett större bord till ca. 6 personer. Matrumsdelen har ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt även en balkongdörr helt i glas som leder dig vidare ut till lägenhetens soliga balkong. Väggarna är målade i en ljusgrå ton som ger väggarna liv.

BALKONG
På balkongen kan man njuta av solen under hela förmiddagen och fram till ca. 14.30 om sommarmånaderna. En härlig balkong med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här kan du njuta av frukosten och morgonkaffet i solen och den kvadratiska formen erbjuder plats för loungegrupp eller matbord för att avnjuta middagen under de varma sommarmånaderna.

SOVRUM 1
Det första sovrummet nås från både matrummet och vardagsrummet. Ett härligt rum med ett stort fönster som ger rikligt med ljus. Rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Väggarna i rummet är vita och förstärker ytterligare den ljusa känslan som finns här.

VARDAGSRUM
Från sovrummet och till vänster från hallen når man det stora vardagsrummet. Detta är en stor och luftig yta som rymmer både släkt och vänner som är på besök. Här lägger man på en gång märke till det underbara ljuset som flödar in i rummet genom ett stort hörnparti av glas. Rummet är stort och det finns plats för både en soffgrupp och matsalsbord för den som vill. Från det fina fönsterpartiet har man en underbar utsikt över takåsar och ner mot kanalen. Här kan man sitta och avnjuta en kopp kaffe och titta ut på världen de månader som balkongen inte är det naturliga valet. Väggarna är målade vita förutom en fondvägg med en vacker tapet från Orla Kiely med härligt 50-talsmönster.

I vardagsrummet når man även en stor klädkammare som rymmer det mesta.

SOVRUM 2
Det stora sovrummet når man från vardagsrummet. Här finns det plats för en dubbelsäng, sängbord, byrå samt förvaring längsmed ena väggen i vita skjutdörrsgarderober. Ett stort fönster släpper in ett fint ljus och när man vaknar kan man blicka ut över himlen och se hur dagen börjar vakna till liv. Sovrummet är målat i vitt men även här finns det en läcker fondtapet i blommigt Orla Kiely-mönster.

BADRUM
Lägenhetens badrum når man i hallen. Ett helkaklat rum med vitt kakel och grå klinker. Här finns det badkar med dusch, wc, tvättställ, stor infälld spegel med en naturlig avlastningsyta i sten samt en tvättmaskin. Här finns det även gott om förvaring i ett praktiskt väggskåp med plats för både handdukar, smutstvätt samt alla möjliga produkter. Ett stilrent badrum med allt man behöver.

Till lägenheten disponeras även ett källarförråd.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 84 kvm
Lägenhetsnummer: 534

Byggnadsår: 2002
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong, läge sydost.

Tv/Internetanslutning

Tv: Föreningen är ansluten till ComHem. ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften. Beställning av tjänster från ComHem görs hos www.comhem.se Internet: Brf Grynnans fastighet är ansluten till Via Europa och det innebär att lägenhetsinnehavaren själv har möjlighet att välja leverantör av Internet, telefoni och media - ingår inte i månadsavgiften. För mer information se www.viaeuropa.se/.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Södermalm

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.9686
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Välskött förening som äger fastigheten med hus byggt 2003 som består av 121 st bostadsrätter samt 6 st lokaler. Trivsam innergård med mycket grönska. Gården är utrustad med sandlåda, gunga och har en stor gräsmatta.
Medlem har tillgång till cykelförråd, tvättstuga samt garage. Förråd finns på samma våningsplan. Hyra för garage är 1 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Mer information om föreningen finns på föreningens hemsida www.brfgrynnan.se.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Grynnan

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsrum och tvättstuga.

Parkering

Det finns 120 garageplatser varav föreningen äger 45%. Går att hyra för 1 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Lägenheten är nära belägen invid Sjöstadsparterren som med omgivande kvarter i Hammarby Sjöstad fick 2005 års prestigefyllda arkitekturpris Kasper Salin-priset med motiveringen " För skickligt sammanhållna kvarter kring ett vackert stadsrum, där urban intensitet konstrateras av rogivande grönska och vatten. En god avvägning mellan innehåll, skala och infrastruktur har skapat mänsklig omsorg i ett stort och komplext sammanhang"

Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan , färja till Södermalm och Nybroplan samt buss 71, 74 och 96 som bla går till Mariatorget, Slussen, Norrmalmstorg, Gullmarsplan och Nacka Strand.

Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden och en egen skidbacke (Hammarbybacken). En bilpool med parkeringsplatser över hela området finns också tillgängligt. På promenadavstånd eller med buss finns också Sickla Köpkvarter med stort utbud av affärer och all tänkbar service.

Definition Accepterat pris:
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.
Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig mot detta så kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

5 025 kr

I avgiften ingår värme, vatten och internet

Bredband är genom T3 (Via europa) med en hastighet om 1000/1000mbit/s

Energideklaration

Energiprestanda: 138 kWh/kvm/år

På ett underbart högt läge finner man denna pärla.

Bostadsrätt: Lägenhet på 84 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 5 025 kr , 84


På ett underbart högt läge finner man denna pärla. En 3:a på 84 kvm med en stor och solig balkong, knappt någon insyn, rundgående planlösning och ett fantastiskt ljus genom stora fönsterpartier. Lägenheten har stora sociala ytor som rymmer både släkt och vänner som kommer på besök. Barnen har gott om utrymme för lek och stoj inomhus men vill man ut erbjuder föreningens fina innergård både öppna gröna ytor, lekplats samt sittgrupper och alltid någon lekkamrat.

Här bor du i ett utmärkt läge med närhet till allt vad sjöstaden har att erbjuda såsom vatten och grönska, mysiga restauranger och caféer samt spännande butiker. Lägenheten är centralt belägen med närhet till både pulsen på söder samt lugnet och naturen i Nackareservatet.

Hör av er vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Du välkomnas in i en rymlig hall med avhängning direkt till höger samt gott om förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Hallen är luftig och stor och för den som behöver så är det inga konstigheter att dra in barnvagnen efter promenaderna. Väggarna är vita och på golvet ligger det en vacker ekparkett som är genomgående i lägenheten.

KÖK
Till höger från hallen når man lägenhetens kök och matrum. Ett stort kök med gott om förvaring i vita skåp och lådor samt goda arbetsytor på bänkskivan i mörkt trä. Ovan bänkskivan sitter ett stilrent vitt kakel. Utrustningen består av induktionsspis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys där allt går i rostfritt av märket Siemens.
Intill köket finns det en matrumsdel med plats för ett större bord till ca. 6 personer. Matrumsdelen har ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt även en balkongdörr helt i glas som leder dig vidare ut till lägenhetens soliga balkong. Väggarna är målade i en ljusgrå ton som ger väggarna liv.

BALKONG
På balkongen kan man njuta av solen under hela förmiddagen och fram till ca. 14.30 om sommarmånaderna. En härlig balkong med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här kan du njuta av frukosten och morgonkaffet i solen och den kvadratiska formen erbjuder plats för loungegrupp eller matbord för att avnjuta middagen under de varma sommarmånaderna.

SOVRUM 1
Det första sovrummet nås från både matrummet och vardagsrummet. Ett härligt rum med ett stort fönster som ger rikligt med ljus. Rummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Väggarna i rummet är vita och förstärker ytterligare den ljusa känslan som finns här.

VARDAGSRUM
Från sovrummet och till vänster från hallen når man det stora vardagsrummet. Detta är en stor och luftig yta som rymmer både släkt och vänner som är på besök. Här lägger man på en gång märke till det underbara ljuset som flödar in i rummet genom ett stort hörnparti av glas. Rummet är stort och det finns plats för både en soffgrupp och matsalsbord för den som vill. Från det fina fönsterpartiet har man en underbar utsikt över takåsar och ner mot kanalen. Här kan man sitta och avnjuta en kopp kaffe och titta ut på världen de månader som balkongen inte är det naturliga valet. Väggarna är målade vita förutom en fondvägg med en vacker tapet från Orla Kiely med härligt 50-talsmönster.

I vardagsrummet når man även en stor klädkammare som rymmer det mesta.

SOVRUM 2
Det stora sovrummet når man från vardagsrummet. Här finns det plats för en dubbelsäng, sängbord, byrå samt förvaring längsmed ena väggen i vita skjutdörrsgarderober. Ett stort fönster släpper in ett fint ljus och när man vaknar kan man blicka ut över himlen och se hur dagen börjar vakna till liv. Sovrummet är målat i vitt men även här finns det en läcker fondtapet i blommigt Orla Kiely-mönster.

BADRUM
Lägenhetens badrum når man i hallen. Ett helkaklat rum med vitt kakel och grå klinker. Här finns det badkar med dusch, wc, tvättställ, stor infälld spegel med en naturlig avlastningsyta i sten samt en tvättmaskin. Här finns det även gott om förvaring i ett praktiskt väggskåp med plats för både handdukar, smutstvätt samt alla möjliga produkter. Ett stilrent badrum med allt man behöver.

Till lägenheten disponeras även ett källarförråd.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 84 kvm
Lägenhetsnummer: 534

Byggnadsår: 2002
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong, läge sydost.

Tv/Internetanslutning

Tv: Föreningen är ansluten till ComHem. ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften. Beställning av tjänster från ComHem görs hos www.comhem.se Internet: Brf Grynnans fastighet är ansluten till Via Europa och det innebär att lägenhetsinnehavaren själv har möjlighet att välja leverantör av Internet, telefoni och media - ingår inte i månadsavgiften. För mer information se www.viaeuropa.se/.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Södermalm

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.9686
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Välskött förening som äger fastigheten med hus byggt 2003 som består av 121 st bostadsrätter samt 6 st lokaler. Trivsam innergård med mycket grönska. Gården är utrustad med sandlåda, gunga och har en stor gräsmatta.
Medlem har tillgång till cykelförråd, tvättstuga samt garage. Förråd finns på samma våningsplan. Hyra för garage är 1 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Mer information om föreningen finns på föreningens hemsida www.brfgrynnan.se.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Grynnan

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsrum och tvättstuga.

Parkering

Det finns 120 garageplatser varav föreningen äger 45%. Går att hyra för 1 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Lägenheten är nära belägen invid Sjöstadsparterren som med omgivande kvarter i Hammarby Sjöstad fick 2005 års prestigefyllda arkitekturpris Kasper Salin-priset med motiveringen " För skickligt sammanhållna kvarter kring ett vackert stadsrum, där urban intensitet konstrateras av rogivande grönska och vatten. En god avvägning mellan innehåll, skala och infrastruktur har skapat mänsklig omsorg i ett stort och komplext sammanhang"

Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan , färja till Södermalm och Nybroplan samt buss 71, 74 och 96 som bla går till Mariatorget, Slussen, Norrmalmstorg, Gullmarsplan och Nacka Strand.

Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden och en egen skidbacke (Hammarbybacken). En bilpool med parkeringsplatser över hela området finns också tillgängligt. På promenadavstånd eller med buss finns också Sickla Köpkvarter med stort utbud av affärer och all tänkbar service.

Definition Accepterat pris:
Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.
Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig mot detta så kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

5 025 kr

I avgiften ingår värme, vatten och internet

Bredband är genom T3 (Via europa) med en hastighet om 1000/1000mbit/s

Energideklaration

Energiprestanda: 138 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg