Lediga hyresbostäder Mjölby kommun, Skänninge

1 annonser

 

1 annonser

 
Obs! Kartan visar endast bostader med exakt adressinformation. Se alla annonser på listvisning.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Skänninge, Mjölby

Balkong med söderläge Burspråk Fönster i badrum Förråd i källare Genomgående lägenhet Hörnlägenhet Matkällare Området Vallen är ett lugnt område i centrum av Skänninge. Nära området finns livsmedelsaffär, kollektivtrafik, förskola och skola. Husen byggdes i etapper mellan 1956-1965. Totalt finns ca 250 lägenheter. På området finns det även trygghetsboende som stod klart 2012. 59633 Skänninge Våning 1 Område Vallen Tillträde 2015-08-01 Inflyttning möjlig 2015-05-01 Sista anmälningsdag 2015-04-20 Registrering hos hyresvärden krävs.

  • 2
  • Lägenheter
  • 60 m²
  • 4 201 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Mjölby
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer

hyresbostäder i Skänninge

Sökkriterier

Söker du en hyresrätt i Skänninge så ta en titt här på BostadsPortal.se och se om det finns några passande hyreslägenheter, villor, studentboende eller något annat boende som passar just dig. Här hittar du flera tusen unika annonser med hyressrätter, men också bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du väljer dina önskemål här längst uppe på denna sida så ser du alla listade bostadsannonser som finns i Mjölby kommun, Skänninge för tillfället.

Få kontakt med uthyrare

När du hittar en annons i Skänninge som du gillar är det möjligt att du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att komma vidare och kunna kontakta hyresvärdarna.

Bevakningsmail

Vill du få besked om när nya annonser med intressanta hyresrätter i Skänninge finns på sidan så ska du endast upprätta ett bevakningsmail så ger vi dig omedelbart meddelande om detta. Du kan välja att få mejl så ofta du vill.

Hjälp uthyrarna i Skänninge att hitta just dig

Som en extra möjlighet kan du skapa en sökesannons så hyresvärdar i Mjölbykommun, Skänninge också kan matcha deras bostad med dina önskemål. De kan se en lista med profiler som letar efter en hyresrätt som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du ska göra är att berätta lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.

 
Support
Support