Lägenheter Göteborg kommun, Torslanda

 

2 annonser

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Lägenhet från 2013 på 40 m2 uthyres i Torslanda Lägenheten består av hall, större kombinerat vardagsrum och sovrum med förvaring, kök i vinkel med häll samt inbyggd ugn, full-höjds kombinerad kyl/frys, I köket finns god plats för matbord och stolar Intill köket finns ytterligare en liten hall för plats för en byrå eller likande. Hallen leder in till en hel-kaklad toalett med dusch, tvättmaskin finns. Lägenheten ligger insynsskyddat i ett villaområde 5 minuters promenad från Torslanda Torg. Här ifrån finns flera bussar såsom Gul, Svart, ( 5 hållplatser till Arendal och Volvo PV ). Nära till havet då både Tumlehed och Sillvik ligger inom några minuters cykelavstånd. Nära till promenadstråk och elljusspår. 10 min till Säve Flygplats I hyran ingår följande: Vatten, värme, sopor Hushållsel Bredband via trådlös router Tv-licens ( Samma tv-mottagare ) Stort programpaket Telia 48 kanaler. Parkering för 1 bil på tomten, uttag med timer för motorvärmare Fullt inredd/möblerad lägenhet med säng 105 cm, soffa, tv, köksbord med två stolar, enklare köksgeråd Sommar - Uteplats med två stolar och bord Ej intresserad av korthyra, Minimumhyrestid 1 År, uppsägning enligt övk Deposition 1 månadshyra om hyrestagare är privatperson Övrigt enligt överenskommelse Vi prioiterar sökande som är: Företag, Veckopendlare eller deltidsboende, ensamhushåll. Seniora personer. Hög musik och fester är inget som passar in i denna lägenhet. Djur såsom hund eller katt är ej okej Ledig mitten i av Dec eller 1/1 2015 - helt enkelt enligt övk Vid intresse görs ansökan via mail. Önskar en god beskrivning om vem du är samt ditt syfte. Så länge annonsen är kvar, finns lägenheten kvar. Vi får många svar, kan tyvärr inte svara på alla.

  • 1
  • Lägenheter
  • 40 m²
  • 7 800 kr
  • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Mycket rymlig villa med öppen planlösning. 4 sovrum. 2 vardagsrum och kök. Stor tomt och plats för 2-3 bilar Närhet till buss och motionsslingor. Närhet till hav och båthamn.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

  • 8
  • Lägenheter
  • 214 m²
  • 25 000 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Lägenheter i Torslanda

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda så är du på rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter som finns att söka för tillfället i Torslanda.

Var uppmärksam på, att den här sidan bara handlar om lägenheter som är i Torslanda. Är det inte det du vill ha, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra bostäder.

Öka dina chanser

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Torslanda hitta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad i Göteborg kommun, Torslanda som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något specifikt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Torslanda. Därför har vi tusentals egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Torslanda direkt.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Torslanda men i hela Sverige.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten
Support
Support