Lediga lägenheter i Göteborg kommun, Torslanda

 

3 annonser

 

PART-TIME HOME - PROVA BO HOS OSS FÖR 199:-

Part-Time Home i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo tre månader hos oss fr 199:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 010-762 47 20

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Lägenhet från 2013 på 40 m2 uthyres i Torslanda Lägenheten består av hall, större kombinerat vardagsrum och sovrum med förvaring, kök i vinkel med häll samt inbyggd ugn, full-höjds kombinerad kyl/frys, I köket finns god plats för matbord och stolar Intill köket finns ytterligare en liten hall för plats för en byrå eller likande. Hallen leder in till en hel-kaklad toalett med dusch, tvättmaskin finns. Lägenheten ligger insynsskyddat i ett villaområde 5 minuters promenad från Torslanda Torg. Här ifrån finns flera bussar såsom Gul, Svart, ( 5 hållplatser till Arendal och Volvo PV ). Nära till havet då både Tumlehed och Sillvik ligger inom några minuters cykelavstånd. Nära till promenadstråk och elljusspår. 10 min till Säve Flygplats I hyran ingår följande: Vatten, värme, sopor Hushållsel Bredband via trådlös router Tv-licens ( Samma tv-mottagare ) Stort programpaket Telia 48 kanaler. Parkering för 1 bil på tomten, uttag med timer för motorvärmare Fullt inredd/möblerad lägenhet med säng 105 cm, soffa, tv, köksbord med två stolar, enklare köksgeråd Sommar - Uteplats med två stolar och bord Ej intresserad av korthyra, Minimumhyrestid 1 År, uppsägning enligt övk Deposition 1 månadshyra om hyrestagare är privatperson Övrigt enligt överenskommelse Vi prioiterar sökande som är: Företag, Veckopendlare eller deltidsboende, ensamhushåll. Seniora personer. Hög musik och fester är inget som passar in i denna lägenhet. Djur såsom hund eller katt är ej okej Ledig mitten i av Dec eller 1/1 2015 - helt enkelt enligt övk Vid intresse görs ansökan via mail. Önskar en god beskrivning om vem du är samt ditt syfte. Så länge annonsen är kvar, finns lägenheten kvar. Vi får många svar, kan tyvärr inte svara på alla.

 • 1
 • Lägenheter
 • 40 m²
 • 7 800 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Mycket rymlig villa med öppen planlösning. 4 sovrum. 2 vardagsrum och kök. Stor tomt och plats för 2-3 bilar Närhet till buss och motionsslingor. Närhet till hav och båthamn.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • 8
 • Lägenheter
 • 214 m²
 • 25 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Jag hyr ut nedervåning på ett hus beläget i Björlanda. Lägenheten blir ledig senast 1 Feb 2015, eventuellt tidigare beroende på utflyttning av nuvarande hyresgäster, de är flexibla och kan flytta ut efter överenskommelse. Den är på ca 75kvm samt en tvättstuga och bastu i källaren. Förutom det är resten uppdelat på tre rum och kök. Uppvärmning består av värmepump samt direktel som tillägg vid behov. Huset är av äldre modell (gammalt boningshuset för åkermarken runt omkring. Utan att vara nyrenoverad så har den en bra standard med bl a ett modernt kök. Tomten runt omkring är på ca 4000kvm vilket innebär att det finns bra med plats för att kunna njuta av trägården. Kallhyran är på ca 7500-8000kr/mån beroende på hur man utformar kontraktet. Det ligger ett par minuter gångavstånd till en närbutik, fiskkebod och busshållplats. Bussen (Svart Express) tar ca 15-20 min in till centrum eller 10 min till Almhult Centrum i Torslanda. Havsutsikt finns från tomten, det är ca 10 min cykelväg till Björlanda Kille småbåtshamn. Är man intresserad av ett boende nära naturen och havet men ändå nära till stan så kan detta vara ett alternativ. Jag ser gärna till att det blir uthyrning på minst 1år men självklart med 3 mån uppsägningstid från bägge parter. Fullvärdig kontrakt skrivs för bådas trygghet. Låter det intressant så välkomna att höra av Er så kan jag skicka lite bilder och naturligtvis finns det möjlighet till visning.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • 3
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 7 500 kr
 • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Lägenheter i Torslanda

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda så har du kommit till rätt ställe. På denna sida finns alla lediga lägenheter som vi har att söka just nu i Torslanda.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är i Torslanda. Är det inte det du söker, kan du ändra i kriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Torslanda komma till dig om du vill. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad i Göteborg kommun, Torslanda som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Torslanda. Av den grund visar vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Torslanda med en gång.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Torslanda men i hela Sverige.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten
Support
Support