Lägenheter i Göteborg kommun, Torslanda

 

3 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Jag hyr ut nedervåning på ett hus beläget i Björlanda. Lägenheten blir ledig senast 1 Feb 2015, eventuellt tidigare beroende på utflyttning av nuvarande hyresgäster, de är flexibla och kan flytta ut efter överenskommelse. Den är på ca 75kvm samt en tvättstuga och bastu i källaren. Förutom det är resten uppdelat på tre rum och kök. Uppvärmning består av värmepump samt direktel som tillägg vid behov. Huset är av äldre modell (gammalt boningshuset för åkermarken runt omkring. Utan att vara nyrenoverad så har den en bra standard med bl a ett modernt kök. Tomten runt omkring är på ca 4000kvm vilket innebär att det finns bra med plats för att kunna njuta av trägården. Kallhyran är på ca 7500-8000kr/mån beroende på hur man utformar kontraktet. Det ligger ett par minuter gångavstånd till en närbutik, fiskkebod och busshållplats. Bussen (Svart Express) tar ca 15-20 min in till centrum eller 10 min till Almhult Centrum i Torslanda. Havsutsikt finns från tomten, det är ca 10 min cykelväg till Björlanda Kille småbåtshamn. Är man intresserad av ett boende nära naturen och havet men ändå nära till stan så kan detta vara ett alternativ. Jag ser gärna till att det blir uthyrning på minst 1år men självklart med 3 mån uppsägningstid från bägge parter. Fullvärdig kontrakt skrivs för bådas trygghet. Låter det intressant så välkomna att höra av Er så kan jag skicka lite bilder och naturligtvis finns det möjlighet till visning.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 7 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Nyproducerad 4 i centrala Amhult Torslanda. Toppmodern ljus lägenhet på nedre plan med stor terass. Du har nära till kollektivtrafik samt ICA och Amhults torg som innehåller flera butiker. 3 sovrum, vardagsrum, kök och 2 toaletter samt klädkammare. Ljus och öppen planlösning. Bredaband, digital tv och värme ingår i hyran. Garageplats finns att hyra vid intresse. 1 månadshyra i deposition. BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 100 m²
 • 14 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Hus i Hjuvik med fantastisk havsutsikt och egen brygga. 280 kvm med stora öppna ytor och utsikt över havet och skärgården. 3 sovrum och 3 st badrum. 1 gästrum/kontor samt tvättstuga. Trädgård och parkering.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 280 m²
 • 20 000 kr
 • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Lägenheter i Torslanda

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda så har du kommit till rätt ställe. Här kan du se alla lediga lägenheter som finns att hyra för tillfället i Torslanda.

Var uppmärksam på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Torslanda. Är det inte det du söker, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Torslanda komma till dig om du vill. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något bestämt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte enbart Torslanda. Därför har vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Torslanda omgående.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när rätt lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Torslanda men i hela Sverige.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten
Support
Support