Lägenheter i Göteborg kommun, Torslanda

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Jag hyr ut övervåningen i mitt hus från och med 1/10 2014 och tillsvidare (eventuellt kan det bli ledigt redan från 1/9). Det är på115kvm fördelat på två stora sovrum 12+15kvm, ett allrum på 9kvm, kök 16kvm, badrum 8kvm, och vrum på 36. Till det tillkommer 28kvm inglasad altan med havsutsikt. Separat ingång. I lägenheten finns tillgång till tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt övrig utrustning som är normalt i ett hus. Finns tillgång till gräsmatta samt förutom den inglasade altanen, finns altan runtom huset. Utsikt mot havet samt vidsträckt utsikt mot ängarna nedanför. Det ligger lantligt men ändå inte längre från centrum än ca 15 min i lugn takt med bilen eller ca 10 min från Torslanda Centrum, bussen tar ca 20-25 min in till stan. Huset är beläget i Björlanda, Torslanda, nära Björlanda Kille Småbåtshamn. Till området hör en liten holme som är inhängnat med badplats där man kan trivas på sommaren. Kallhyran är ca 11000kr beroende på hur man utformar kontraktet. Då jag själv bor i källarvåningen är det viktigt att kemin mellan mig och hyresgästen stämmer bra överens och kan skapa en bra relation. Jag tror mig kunna erbjuda ett kvalitativt bra boende nära naturen och samtidigt nära stan. En möjlighet att bo i hus och tillgång till tomt utan krav på trägårdskötsen eller dylikt om man inte känner för det. Finns det intresse så är Ni välkomna att höra av Er för mer information eller för visning. MvhBoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

  • Göteborg
  • Lägenheter
  • 143 m²
  • 11 000 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende









Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Lägenheter i Torslanda

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda så har du kommit till rätt ställe. Här hittar du alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Torslanda.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är i Torslanda. Är det inte det du vill ha, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Torslanda hitta dig om du vill. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något bestämt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte bara Torslanda. Av den grund visar vi tusentals egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Torslanda omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när en passande lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Torslanda men i hela Sverige.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten