Lägenheter i Göteborg kommun, Torslanda

 

3 annonser matchar din sökning                             

 

Helpling – Enkel bokning av städhjälp online

Helpling är en marknadsplats som sammanför kunder och städare för att erbjuda den rätta städhjälpen till just ditt hushåll inom en minut. Alla våra förmedlade samarbetspartners har genomgått en granskningsprocess och uppfyller högsta kvalitetsstandard. Ange din adress, datum, antal rum och eventuella tillvalstjänster, välj betalningssätt och njut sedan av ett rent hem!
Price: 160 kr/timme efter RUT

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Jag hyr ut nedervåning på ett hus beläget i Björlanda. Lägenheten blir ledig senast 1 Feb 2015, eventuellt tidigare beroende på utflyttning av nuvarande hyresgäster, de är flexibla och kan flytta ut efter överenskommelse. Den är på ca 75kvm samt en tvättstuga och bastu i källaren. Förutom det är resten uppdelat på tre rum och kök. Uppvärmning består av värmepump samt direktel som tillägg vid behov. Huset är av äldre modell (gammalt boningshuset för åkermarken runt omkring. Utan att vara nyrenoverad så har den en bra standard med bl a ett modernt kök. Tomten runt omkring är på ca 4000kvm vilket innebär att det finns bra med plats för att kunna njuta av trägården. Kallhyran är på ca 7500-8000kr/mån beroende på hur man utformar kontraktet. Det ligger ett par minuter gångavstånd till en närbutik, fiskkebod och busshållplats. Bussen (Svart Express) tar ca 15-20 min in till centrum eller 10 min till Almhult Centrum i Torslanda. Havsutsikt finns från tomten, det är ca 10 min cykelväg till Björlanda Kille småbåtshamn. Är man intresserad av ett boende nära naturen och havet men ändå nära till stan så kan detta vara ett alternativ. Jag ser gärna till att det blir uthyrning på minst 1år men självklart med 3 mån uppsägningstid från bägge parter. Fullvärdig kontrakt skrivs för bådas trygghet. Låter det intressant så välkomna att höra av Er så kan jag skicka lite bilder och naturligtvis finns det möjlighet till visning.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 75 m²
 • 7 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Nyproducerad 4 i centrala Amhult Torslanda. Toppmodern ljus lägenhet på nedre plan med stor terass. Du har nära till kollektivtrafik samt ICA och Amhults torg som innehåller flera butiker. 3 sovrum, vardagsrum, kök och 2 toaletter samt klädkammare. Ljus och öppen planlösning. Bredaband, digital tv och värme ingår i hyran. Garageplats finns att hyra vid intresse. 1 månadshyra i deposition. BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 100 m²
 • 14 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Torslanda, Göteborg

Särskild betalning på 495 kronor krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Faktura skickas. Hus i Hjuvik med fantastisk havsutsikt och egen brygga. 280 kvm med stora öppna ytor och utsikt över havet och skärgården. 3 sovrum och 3 st badrum. 1 gästrum/kontor samt tvättstuga. Trädgård och parkering.BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 280 m²
 • 20 000 kr
 • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Lägenheter i Torslanda

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda så har du kommit till rätt sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter som finns att söka för tillfället i Torslanda.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är i Torslanda. Är det inte det du vill ha, kan du ändra i kriterierna ovan och få fram andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Torslanda kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad i Göteborg kommun, Torslanda som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något specifikt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte enbart Torslanda. Därför har vi flera tusen fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Torslanda med det samma.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Göteborg kommun, Torslanda just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Torslanda men i hela Sverige.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten
Support
Support