Select language

lägenheter Stockholms kommun, Hjorthagen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.

Skaffa ett förstahandskontrakt i Stockholm nu!

Lediga lägenheter med förstahandskontrakt, direktbesked via SMS och e-post till dig.

FörstahandStockholm skapar en möjlighet för dig med begränsad tid att få tag i en av dessa lägenheter.

1315258 18.0944017 59.352761 Karta Laddar...

STOCKHOLM

Hyresrätt: Ledig lägenhet, Hjorthagen i Stockholm

Välkommen till en fräsch och modern möblerad lägenhet i Hjorthagen. Den ligger belägen i ett attraktivt och trevligt område med bra kommunikationer; bara 5 minuters promenad till antingen Ropsten eller Gärdet tunnelbanestationer och bara ett stenkast från Lill-Jans skog samt nära till Östermalm, City och Djurgården. Lägenheten har öppen planlösning med inbyggda spotlights i taket, en design soffa, ett soffbord och TV från Samsung med surroundsystem. Köket är nyrenoverat med vinkyl, en modern och funktionell bar, vit lack kökskåp och integrerad kyl / frys, diskmaskin / torktumlare, induktionshäll och ugn och mikrovågsugn från Siemens. Badrummet har en dusch, ett handfat och golvvärme. Den mysiga sovrummet har en 180 cm exklusiv kontinentalsäng och en stor garderob med gott om utrymme. Registrering hos hyresvärden krävs. Särskild betalning för registrering kan förekomma.

 • Hyresrätt
 • 2
 • Lägenhet
 • 44 m²
 • 12 000 kr
 • Andrahand 0-1 år

FB Stockholm lägenheter

Detta är en sluten grupp.

Gå med i gruppen för att hitta
bostadssökande
och lediga lägenheter

1192364 18.0872956 59.3545526 Karta Laddar...

STOCKHOLM

Hyresrätt: Ledig lägenhet, Hjorthagen i Stockholm

En enkel tvåa på 38kvm med genomgående kök, uthyres tillsvidare. Fransk balkong, toalett med dusch. 10 min till tunnelbana, Ropsten 10 min med cykel KTH/SU Nära till natur, vatten, ute gym, gym, hemköp Hör av dig om du är intresserad! Registrering hos hyresvärden krävs. Särskild betalning för registrering kan förekomma.

 • Hyresrätt
 • 2
 • Lägenhet
 • 38 m²
 • 12 000 kr
 • Andrahand 0-1 år
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier

Hyreslägenheter i Stockholm, Stockholm

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Stockholm län, Stockholm kommun, har du kommit till rätta sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter, som det går att söka nu för tiden i Stockholm.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med lägenheter i förstahand eller andrahand.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresbostäder i hela Sverige. Vi har tusentals egna unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta av de andra betydelsefulla hemsidor. För att söka en bostad ska du kontakta hyresvärden direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Stockholm kommun med det samma.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hyreslägenhet just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när en ny och kanske intressant hyreslägenhet blir ledig i Stockholm kommun.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som ligger i Stockholm län, Stockholm kommun. Om du inte söker just det, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra bostäder.

Support
Blogg