Lägenheter i Södertälje kommun, Järna

Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Södertälje

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så har du kommit till rätt ställe. Här hittar du alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Järna.

Var uppmärksam på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Järna. Är det inte det du vill ha, kan du justera i kriterierna ovan och få fram andra hyresrätter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även en möjlighet att låta uthyrarna i Järna hitta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något särskilt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte endast Järna. Av den grund har vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Järna direkt.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Södertälje kommun, Järna just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Järna men i hela Sverige.

Support
Support