Select language
 

lägenheter Södertälje kommun, Järna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Referensnr. eller t.ex. utsikt, stall, båtplats...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så är du på rätt sida. Här finns alla lediga lägenheter som finns att söka för tillfället i Järna.

Var uppmärksam på, att denna sida bara handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du letar efter, kan du justera i sökkriterierna ovan och få fram andra lägenheter.

Sökesannons

Du har även en möjlighet att låta uthyrarna i Järna hitta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något bestämt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte bara Järna. Därför visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra viktiga portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Järna med en gång.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Södertälje kommun, Järna just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när rätt lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Järna men i hela Sverige.

Support
Blogg