Lägenheter i Södertälje kommun, Järna

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

LONGSTAY HOTEL - PROVA BO HOS OSS FÖR 233:-

Longstay Hotel i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo två månader hos oss fr 233:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 010-762 47 20

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järna, Södertälje

Lägenheten Lägenheten uppgraderas till en First Class standard, en standard i nivå med högklassig bostadsrätt. Bilder och planlösning återger ej exakt placering eller materialval. Genomgående i lägenheten ekparkett och ljusa väggar. Kök: Noblessakök. Nya vitvaror spis med keramikhäll och varmluftsugn. Badrum: Kaklade väggar 30*60 plattor med badkar och klinker. Är du redan boende hos Akelius bör du observera att tre månaders uppsägningstid gäller för din nuvarande lägenhet. Området Järna är en tätort med ca 9 000 invånare, ca 0,5 mil söder om Södertälje. Närhet till natur och hav, möjligheter till friluftsliv och kulturliv. I Järna finns ett ett centrum med butiker och restauranger. Buss och pendeltåg till Södertälje och pendeltåg till Stockholm. Registrering hos hyresvärden krävs

  • Södertälje
  • Lägenheter
  • 36 m²
  • 5 376 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Södertälje

Lägenheter i Järna

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så har du kommit till rätt ställe. Här finns alla lediga lägenheter som finns att söka för tillfället i Järna.

Var uppmärksam på, att den här sidan bara handlar om lägenheter som är i Järna. Är det inte det du vill ha, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra bostäder.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också en möjlighet att låta uthyrarna i Järna komma till dig i stället. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en bostad i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något särskilt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte endast Järna. Av den grund visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Järna med en gång.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Södertälje kommun, Järna just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Järna men i hela Sverige.