Lägenheter i Södertälje kommun, Järna

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

LONGSTAY HOTEL - PROVA BO HOS OSS FÖR 199:-

Longstay Hotel i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo tre månader hos oss fr 199:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 010-762 47 20

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Järna, Södertälje

Lägenheten Lägenheten är uppgraderad 2011 till en First Class standard. Genomgående i lägenheten ekparkett och ljust målade väggar. Kök: Noblessakök,nya vitvaror från Bosch, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin monteras, kolfilterfläkt Badrum: Kaklade väggar, med badkar och klinker. Området Järna är en tätort med ca 9 000 invånare, ca 0,5 mil söder om Södertälje. Närhet till natur och hav, möjligheter till friluftsliv och kulturliv. I Järna finns ett ett centrum med butiker och restauranger. Buss och pendeltåg till Södertälje och pendeltåg till Stockholm. Övrigt Är du redan boende hos Akelius bör du observera att tre månaders uppsägningstid gäller för din nuvarande lägenhet. Bilder och planlösning återger ej exakt placering eller materialval. Registrering hos hyresvärden krävs

  • Södertälje
  • Lägenheter
  • 77 m²
  • 8 645 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Södertälje

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så har du kommit till rätt sida. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter som finns att söka just nu i Järna.

Var uppmärksam på, att den här sidan bara handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du letar efter, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Öka dina chanser

Du har också en möjlighet att låta uthyrarna i Järna kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte bara Järna. Därför visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Järna omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Södertälje kommun, Järna just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när en ny lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Järna men i hela Sverige.

Support