Lägenheter i Södertälje kommun, Järna

 
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Södertälje

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så är du på rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter som finns att hyra just nu i Järna.

Tänk på, att denna sida blott handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du söker, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta hyresvärdarna i Järna kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något bestämt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte bara Järna. Av den grund visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Järna omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Södertälje kommun, Järna just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Järna men i hela Sverige.

Kom-ihåg-lista för dig som ska flytta


Glömt lösenordet?