Lägenheter i Södertälje kommun, Järna

 
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Södertälje

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så är du på rätt sida. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter som vi har att söka just nu i Järna.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du söker, kan du ändra i sökkriterierna ovan och få fram andra lägenheter.

Öka dina chanser

Du har även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Järna hitta dig i stället. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte bara Järna. Av den grund visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Järna omgående.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Södertälje kommun, Järna just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Järna men i hela Sverige.

Kom-ihåg-lista för dig som ska flytta


Glömt lösenordet?