Select language

lägenheter Södertälje kommun, Järna

Sök
annonser
OK
Dina tidigare sökningar
OK
Logga in så sparas din sökhistorik och du kan framöver söka med ett enda .
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.

Lägenheter i Järna

Sökkriterier

Söker du en lägenhet i Södertälje kommun, Järna så har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Järna.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som ligger i Järna. Är det inte det du söker, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra bostäder.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta hyresvärdarna i Järna komma till dig om du vill. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad i Södertälje kommun, Järna som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något specifikt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Järna. Av den grund visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Järna omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Södertälje kommun, Järna just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Järna men i hela Sverige.

Support
Blogg