Lägenheter Nacka kommun, Saltsjöbaden

Lägenheter i Saltsjöbaden

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden så är du på rätt ställe. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter som vi har att söka just nu i Saltsjöbaden.

Var uppmärksam på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Saltsjöbaden. Är det inte det du vill ha, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Saltsjöbaden komma till dig i stället. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad i Nacka kommun, Saltsjöbaden som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något specifikt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Saltsjöbaden. Därför har vi tusentals fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Saltsjöbaden med det samma.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Nacka kommun, Saltsjöbaden just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Saltsjöbaden men i hela Sverige.

Obs! Kartan visar endast bostader med exakt adressinformation. Se alla annonser på listvisning.
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
Nacka
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Bo i Nacka
I Nacka kommun, i sydvästra Boo, planeras ett nytt och innovativt bostadsområde på det före detta pappersbrukets mark, som kallas Tollare. Det beräknas först vara klart i 2020, men fram till det står klart kan dufinna din nya hyresbostad här på BostadsPortal.se! Nacka ligger bara 5 kilometer från centrala Stockholm och har de senaste 10 åren ökat från 25.000 till 90.000 invånare. Här ligger det populära Nacka Forum, ett shoppingcenter med öppet fram till kl 20.00 alla vardagar! Behöver du låna en scen så kan du göra det hos Dieselverkstaden, som drivs av Nacka kulturcentrum. Antingen den lilla som tar 70 sittande eller sen stora som kan ta en stående publik på upp till 600 personer. Välkommen att surfa runt bland hyresannonsena här inne på BostadsPortal.se och se vad du kan hitta just i Nacka kommun!
 
Support
Support