Lägenheter i Nacka kommun, Saltsjöbaden

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

LONGSTAY HOTEL - PROVA BO HOS OSS FÖR 199:-

Longstay Hotel i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo en månad hos oss fr 199:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 070-722 66 31

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Saltsjöbaden, Nacka

Stor bostadsrätts-2:a, fem min från tåg, natrurreservat/badsjö och köpcentrum. Uthyres från 1 maj tills vidare.Närmaste station: Tippen. Mycket barnvänligt.

  • Nacka
  • Lägenheter
  • 63 m²
  • 8 100 kr
  • Andrahand 0-1 år
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Nacka

Lägenheter i Saltsjöbaden

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden så är du på rätt ställe. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter som vi har att hyra för tillfället i Saltsjöbaden.

Var uppmärksam på, att den här sidan blott handlar om lägenheter som är i Saltsjöbaden. Är det inte det du vill ha, kan du justera i sökkriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Öka dina chanser

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Saltsjöbaden komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt ett bra foto av dig själv och så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något specifikt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte endast Saltsjöbaden. Av den grund har vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Saltsjöbaden omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när en passande lägenhet annonseras.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte blott i Saltsjöbaden men i hela Sverige.

Kom-ihåg-lista för dig som ska flytta
Bo i Nacka
I Nacka kommun, i sydvästra Boo, planeras ett nytt och innovativt bostadsområde på det före detta pappersbrukets mark, som kallas Tollare. Det beräknas först vara klart i 2020, men fram till det står klart kan dufinna din nya hyresbostad här på BostadsPortal.se! Nacka ligger bara 5 kilometer från centrala Stockholm och har de senaste 10 åren ökat från 25.000 till 90.000 invånare. Här ligger det populära Nacka Forum, ett shoppingcenter med öppet fram till kl 20.00 alla vardagar! Behöver du låna en scen så kan du göra det hos Dieselverkstaden, som drivs av Nacka kulturcentrum. Antingen den lilla som tar 70 sittande eller sen stora som kan ta en stående publik på upp till 600 personer. Välkommen att surfa runt bland hyresannonsena här inne på BostadsPortal.se och se vad du kan hitta just i Nacka kommun!


Glömt lösenordet?