Lägenheter i Nacka kommun, Saltsjöbaden

 

1 annonser

 

Arkitektritade hus på bästa adress

I Nickstadal i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram.
Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendelstågsstationen
byggs Fastighets AB Balders nya hyresrätter.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Saltsjöbaden, Nacka

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Rum: Lägenhet Boyta: Hyra: 1 Tillträde: Frånträde: 20 m² 5000 kr 5/1-15 4/1-16 ev. längre Obj. nr: 25774 Jaktvarvsvägen (nb) LägenhetstypBostadsrätt Sovrum: 1 Hiss: Nej Deposition: 0 SEK Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 6 månader Krav Ej rökare. Ingår Värme, Hushållsel, Kabel TV, Bredband, Sophämtning, p-plats Ingår i hyran. Utrustning Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Dusch, Mikro, TV, parabol / kabel TV, Pentry. Beskrivning I charmiga Solsidan/Saltsjöbaden hyr vi ut lägenheten som är en del av en stor villa. Lägenheten har en egen ingång, kök, sovplats samt badrum med dusch och toalett. Köket har spis med 4 plattor och ugn samt micro. sittplats för 2 pers samt kyl och frysfack. I Solsidan finns kommunikationsmöjligher som bussar och Saltsjöbanan. Närmaste station: Solsidan Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

  • 1
  • Lägenheter
  • 20 m²
  • 5 000 kr
  • Andrahand 0-1 år
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Nacka

Lägenheter i Saltsjöbaden

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden så är du på rätt ställe. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter som finns att hyra just nu i Saltsjöbaden.

Tänk på, att den här sidan bara handlar om lägenheter som ligger i Saltsjöbaden. Är det inte det du letar efter, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Saltsjöbaden kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en lägenhet i Nacka kommun, Saltsjöbaden som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något specifikt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Saltsjöbaden. Därför visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Saltsjöbaden omgående.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt bostad i Nacka kommun, Saltsjöbaden just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så får du direkt mail när en ny lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så har du möjlighet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Saltsjöbaden men i hela Sverige.

Bo i Nacka
I Nacka kommun, i sydvästra Boo, planeras ett nytt och innovativt bostadsområde på det före detta pappersbrukets mark, som kallas Tollare. Det beräknas först vara klart i 2020, men fram till det står klart kan dufinna din nya hyresbostad här på BostadsPortal.se! Nacka ligger bara 5 kilometer från centrala Stockholm och har de senaste 10 åren ökat från 25.000 till 90.000 invånare. Här ligger det populära Nacka Forum, ett shoppingcenter med öppet fram till kl 20.00 alla vardagar! Behöver du låna en scen så kan du göra det hos Dieselverkstaden, som drivs av Nacka kulturcentrum. Antingen den lilla som tar 70 sittande eller sen stora som kan ta en stående publik på upp till 600 personer. Välkommen att surfa runt bland hyresannonsena här inne på BostadsPortal.se och se vad du kan hitta just i Nacka kommun!
Support
Support