Lägenheter i Jönköping kommun, Tenhult

 

1 annonser

 

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Tenhult, Jönköping

Lägenhet om 2rok i Tenhult, Jönköping. Radhus. Egen uteplats. Diskmaskin och tvättmaskin i Lägenheten. El och värme betalas av hyresgäst. P-plats utanför dörren. Uthyrning: 1:a hand, Tills vidare Tillgänglig från: 2015-04-01 Yta: 65 m2 Antal rum: 2 Månadshyra: 5200 kr Våning: 1 Övrigt: Balkong/uteplats Du måste vara med i vårat register för att kunna intresseanmäla dig på en bostad. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Du måste vara med i vårat register för att kunna intresseanmäla dig på en bostad. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

  • 2
  • Lägenheter
  • 65 m²
  • 5 200 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Jönköping

Lägenheter i Tenhult

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult så är du på rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Tenhult.

Tänk på, att denna sida bara handlar om lägenheter som är i Tenhult. Är det inte det du söker, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Öka dina chanser

Det finns även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Tenhult hitta dig om du vill. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad samt en bra bild av dig själv och så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad i Jönköping kommun, Tenhult som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något specifikt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte bara Tenhult. Därför har vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Tenhult med en gång.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när en lämplig lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du möjligen redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om uthyraren går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte bara i Tenhult men i hela Sverige.

Support
Support