Lägenheter i Jönköping kommun, Tenhult

 

1 annonser

 

Gör reklam här!

Hos BostadsPortal styr du enkelt din reklam och möter nya kunder. Här får du dessutom möjlighet att styra din synlighet per kommun. Det vill säga DU bestämmer var din reklam är synlig.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Tenhult, Jönköping

Ljus fin 2.a med stor balkong på första plan mitt i centrala Tenhult. Ett boende för dig som är 55+. Lgh har egen tvättmaskin och torktumlare. Registrering hos hyresvärden krävs.

  • 2
  • Lägenheter
  • 65 m²
  • 5 353 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Jönköping

Lägenheter i Tenhult

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult så är du på rätt ställe. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter som vi har att söka för tillfället i Tenhult.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är i Tenhult. Är det inte det du söker, kan du justera i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Öka dina chanser

Du har också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Tenhult komma till dig i stället. Skapa en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar samt ett bra foto av dig själv och så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad i Jönköping kommun, Tenhult som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något bestämt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte bara Tenhult. Därför visar vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Tenhult direkt.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart mail när rätt lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så är det tillåtet att byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte enbart i Tenhult men i hela Sverige.

Support
Support