Lägenheter i Jönköping kommun, Tenhult

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

LONGSTAY HOTEL - PROVA BO HOS OSS FÖR 199:-

Longstay Hotel i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo tre månader hos oss fr 199:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 010-762 47 20

Hyresbostad: Ledig lägenhet i TENHULT, Jönköping

Lägenhet om 4rok i Tenhult, Jönköping. Du måste vara med i vårat register för att kunna intresseanmäla dig på en bostad. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

  • Jönköping
  • Lägenheter
  • 4 m²
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Jönköping

Lägenheter i Tenhult

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult så är du på rätt ställe. Här kan du hitta alla lediga lägenheter som finns att söka just nu i Tenhult.

Tänk på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är i Tenhult. Är det inte det du letar efter, kan du justera i sökkriterierna ovan och få fram andra möjligheter.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också möjligheten att låta hyresvärdarna i Tenhult komma till dig i stället. Gör en sökesannons var du lägger upp en beskrivning av dig själv och dina önskemål samt en bra bild av dig själv och så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad i Jönköping kommun, Tenhult som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något specifikt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Tenhult. Därför visar vi tusentals egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från dom flesta andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Tenhult direkt.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Jönköping kommun, Tenhult just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och så får du omedelbart mail när en passande lägenhet dyker upp.

Byteslägenhet

Har du kanske redan en lägenhet med förstahandskontrakt så kan du byta din lägenhet mot en annan lägenhet om hyresvärden går med på det. På BostadsPortal.se hittar du bytesbostäder inte endast i Tenhult men i hela Sverige.

Support