Lägenheter (3:or) i Kil kommun, Kil

 

1 annonser

 

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Kil

Ledig lägenhet i Kil . 3 rum

  • 3
  • Lägenheter
  • Ospecificerat
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Vi har just nu dessa liknande annonser:

Hyresbostad: Ledig lägenhet i KIL, Kil

Fakta Våning: 2 av 3 Avgift: 5 010 kr/mån. Byggår: 1974 Renoveringsår: 2010 Rum: 2 ROK Boarea: 63,4 m² Lägenhetsnummer: Objektsnummer: 147255173 Utrustning Tvättmaskin Internet och TV TV: Kilvisions basutbud ingår i hyran Internet: Anslutning finns, pris enligt leverantör Övrigt Hushållsel och varmvatten mäts efter faktisk förbrukning, debiteras på hyresavin

  • 2
  • Lägenheter
  • 63 m²
  • 5 010 kr
  • Förstahand
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Kil

Lägenheter med 3 rum i Kil

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 3:a i Kil kommun, Kil så är du på rätt ställe. Här finns alla lediga lägenheter med 3 rum som det är möjligt att söka för tillfället i Kil.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är med 3 rum och som ligger i Kil. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte endast Kil. Därför visar vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från dom flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Kil direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta hyresvärdarna i Kil hitta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad 3:a i Värmland län, Kil kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Kil kommun, Kil just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt mail när en passande lägenhet 3:a dyker upp.

Support
Support