Lediga hyresbostäder i Jönköping kommun, Tenhult

 

1 annonser

 

PART-TIME HOME - PROVA BO HOS OSS FÖR 199:-

Part-Time Home i södra Stockholm vänder sig till företag och personer som studerar eller jobbar, men har svårt att hitta ett prisvärt boende.

Nya minilägenheter om 23 - 90 kvm. Eget pentry, dusch och WC

Provbo tre månader hos oss fr 199:- / dygn

Boka erbjudande via info@longstayhotel.se eller telefon 010-762 47 20

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Tenhult, Jönköping

Lägenhet om 2rok i Tenhult, Jönköping. Radhus. Egen uteplats. Diskmaskin och tvättmaskin i Lägenheten. El och värme betalas av hyresgäst. P-plats utanför dörren. Uthyrning: 1:a hand, Tills vidare Tillgänglig från: 2015-04-01 Yta: 65 m2 Antal rum: 2 Månadshyra: 5200 kr Våning: 1 Övrigt: Balkong/uteplats Du måste vara med i vårat register för att kunna intresseanmäla dig på en bostad. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan. Du måste vara med i vårat register för att kunna intresseanmäla dig på en bostad. Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

  • 2
  • Lägenheter
  • 65 m²
  • 5 200 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Jönköping

hyresbostäder i Tenhult

Sök hyresrätter

Letar du efter en hyresrätt i Tenhult så gör en sökning här på BostadsPortal.se och se om vi har några attraktiva hyreslägenheter, hus, studentboende eller något annat boende som passar det du söker. På BostadsPortal.se finns flera tusen unika annonser med hyresbostäder, samt bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du väljer det du söker här längst uppe på denna sida så ser du alla listade bostadsannonser som finns i Jönköping kommun, Tenhult just i dag.

HittaBostadsPaket

När du finner en hyresrätt i Tenhult som du kan tänka dig då kanske du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att fortsätta och få tillgång till kontaktinformationen till hyresvärdarna.

Bevakningsmail

Vill du få information om när nya annonser med intressanta hyresbostäder i Tenhult finns på sajten så ska du endast prenumerera på ett bevakningsmail så får du omedelbart mejl om detta. Du kan välja att få info så ofta du vill.

Hjälp uthyrarna i Tenhult att hitta just dig

Som en extra service kan du skapa en sökesannons så uthyrare i Jönköpingkommun, Tenhult också kan finna dig. De kan se en lista med hyresgäster som letar efter en hyresrätt som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du ska göra är att berätta lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.

Support
Support