Hyresbostäder i Jönköping kommun, Tenhult

 

1 annonser

 

Gör reklam här!

Hos BostadsPortal styr du enkelt din reklam och möter nya kunder. Här får du dessutom möjlighet att styra din synlighet per kommun. Det vill säga DU bestämmer var din reklam är synlig.

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Tenhult, Jönköping

Ljus fin 2.a med stor balkong på första plan mitt i centrala Tenhult. Ett boende för dig som är 55+. Lgh har egen tvättmaskin och torktumlare. Registrering hos hyresvärden krävs.

  • 2
  • Lägenheter
  • 65 m²
  • 5 353 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Jönköping

Hyresrätter i Tenhult

Sök hyresrätter

Söker du en hyresbostad i Tenhult så gör en sökning här på BostadsPortal.se och se om det finns några intressanta hyreslägenheter, villor, rum eller något annat boende som passar det du letar efter. Vi har flera tusen unika annonser med hyressrätter, men också bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du markerar det du söker här längst uppe på sidan så får du alla matchande bostadsannonser som finns i Jönköping kommun, Tenhult just i dag.

Få kontakt med uthyrare

När du hittar en hyresrätt i Tenhult som du är intresserad av är det möjligt att du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att komma vidare och kunna kontakta hyresvärdarna.

Bevakningsmail

Vill du veta när nya annonser med lediga hyresbostäder i Tenhult finns på BostadsPortal.se så ska du bara upprätta ett bevakningsmail så ger vi dig omedelbart besked om detta. Du kan välja att få info så ofta du vill.

Hjälp hyresvärdarna i Tenhult att hitta dig

Som en extra service kan du lägga upp en sökesannons så hyresvärdar i Jönköpingkommun, Tenhult också kan matcha deras bostad med dina önskemål. De kan se en lista med hyresgäster som söker en hyresbostad som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du ska göra är att berätta lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.

Support
Support