Hus i Norrtälje kommun, Rånäs

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

Arkitektritade hus på bästa adress

I Nickstadal i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram.
Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendelstågsstationen
byggs Fastighets AB Balders nya hyresrätter.

Hyresbostad: Ledigt hus i Rånäs, Norrtälje

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Rum: Villa Boyta: Hyra: 4 Tillträde: Frånträde: 75 (75) m² 8000 kr Omg. 30/4-15 ev. längre Obj. nr: 25008 Ubby-Låmgsjövägen Sovrum: 3 Tomtstorlek: 3700 m² Deposition: 10000 SEK Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 6 månader Krav Ej rökare, Deposition 10000 SEK. Ingår Vatten / avlopp, Sophämtning, p-plats Ingår i hyran. Utrustning Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, DVD, Stereo, Kakelugn / öppen spis, Kök, Altan. Beskrivning Närmaste station: Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

  • Norrtälje
  • Hus
  • 75 m²
  • 8 000 kr
  • Andrahand 0-1 år
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Norrtälje

Att hyra villa eller kedjehus i Norrtälje, Rånäs

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Norrtälje kommun, Rånäs så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Rånäs.

Det kan vara många förklaringar till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus i Rånäs just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus annonseras.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Rånäs kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Rånäs, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till hyresvärdarna i Rånäs kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att hyresvärdarna i Rånäs i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus och kedjehus i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från dom flesta av de andra ansedda portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Support