Hus i Norrtälje kommun, Rånäs

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Rånäs, Norrtälje

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Rum: Villa Boyta: Hyra: 4 Tillträde: Frånträde: 75 (75) m² 8000 kr Omg. 30/4-15 ev. längre Obj. nr: 25008 Ubby-Låmgsjövägen Sovrum: 3 Tomtstorlek: 3700 m² Deposition: 10000 SEK Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 6 månader Krav Ej rökare, Deposition 10000 SEK. Ingår Vatten / avlopp, Sophämtning, p-plats Ingår i hyran. Utrustning Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, DVD, Stereo, Kakelugn / öppen spis, Kök, Altan. Beskrivning Närmaste station: Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

  • Norrtälje
  • Hus
  • 75 m²
  • 8 000 kr
  • Andrahand 0-1 år
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Norrtälje

Att hyra hus eller radhus i Norrtälje, Rånäs

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett radhus i Norrtälje kommun, Rånäs så kan du på denna sida finna alla lediga villor och radhus, som det går att hyra just nu i Rånäs.

Det kan finnas flera förklaringar till att man vill hyra ett hus eller ett radhus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller radhus i Rånäs just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras.

Öka dina chanser

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Rånäs komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt i Rånäs, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Rånäs kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Rånäs i stället kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga villor och radhus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support