Select language

hus Ystads kommun, Ystad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ystad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
1006540 13.8469841 55.542845 Karta Laddar...

YSTAD

Hyresrätt: Ledigt hus i Ystad

Hus med 5 rum i Ystad på 170 kvm

 • Hyresrätt
 • 5
 • Hus
 • 170 m²
 • ? kr
 • Andrahand 1-2 år
1303222 13.8126924 55.4345481 Karta Laddar...

YSTAD

Hyresrätt: Ledig hyresbostad i YSTAD, Ystad

Interiör Allmän beskrivning Välkända BELLEVUEKIOSKEN är till salu. Kiosk och närbutik med tobak, Svenska Spel och minilivs. Perfekt belägen butik med två parkeringsfickor direkt utanför. Inarbetad rörelse med en väletablerad kundkrets. Butiken består av en lokal direkt vid entrén. Här finns kassadisken, kylar och frysar med diverse dagligvaror, glassfrys, tidningsställ med ett brett utbud, kakor, frukostbullar, godis, tobak mm. Ytterligare ett rum med tips från Svenska Spel, TV-skärmar från Svenska Spel, godis mm. Innanför detta rum finns lager och toalett. Innanför disken finns kontor, vask, lager och städrum. I priset ingår övertagande av hyresavtalet, samtliga inventarier mm. Inventarielista upprättas. Innevarande lager kan övertagas till inköpspris, inventering sker på tillträdesdagen. En förutsättning för köpets genomförande är att köparen blir godkänd som hyresgäst i bostadsrättsföreningen Grönvall i HSB. För mer information, kontakta mäklaren för prospekt. Fastighetsmäklaren informerar Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, i samband med att köpeavtalet tecknas, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Fakta Byggnad Lägenhetsnummer1 UpplåtelseformAndel i bostadsförening HissNej EnergideklarationFinns för närvarande inte. Datum- Energiprestanda- Klass- Driftskostnad Totalt enligt spec nedanC:a -/år med - personer i hushållet. Uppvärmning- Hushållsel- Vatten/avlopp- Sotning- Väg/samfällighetsavgift- Renhållning- Försäkring (exkl. lösöre)- Övrigt- Energiförbrukning- Elleverantör- Nätleverantör- Kommentar- Brf Grönvall 2008 Brf Grönvall 2011, HSB BRF Grönvall 2012 Brf Grönvall 2013 Energideklaration Brf Grönvall Stadgar Grönvall HSB Förening Grönvall, HSB Föreningen består av 52 bostäder.- 12 st 1:or- 30 st 2:or- 10 st 3:orFöreningen har- 5 st lokaler11 st garage12 st p-platser Kontaktperson : Britt-Marie Persson Området Vägbeskrivning Kör Bellevuevägen norrut. Ni hittar Bellevuekiosken på vänster sida. Mäklarringen Svenska AB

 • Hyresrätt
 • 3
 • Ospecificerat
 • 106 m²
 • ? kr
 • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier

Att hyra hus eller kedjehus i Ystad, Ystad

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett kedjehus i Ystad kommun, Ystad så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Ystad.

Det kan vara flera motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller kedjehus i Ystad just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus blir ledig.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Ystad kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda i Ystad, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Ystad kommun med en gång. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Ystad i stället kan hitta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga villor och kedjehus i Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg