Hus Ystad kommun, Ystad

 

2 annonser

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Ystad

Ledig villa i Ystad . 228 kvm fördelat på 9 rum, med en hyra på 20 000 kr/mån.

  • 9
  • Hus
  • 228 m²
  • 20 000 kr
  • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Ystad

Ledig gård i Ystad . 125 kvm fördelat på 4 rum.

  • 4
  • Hus
  • 125 m²
  • Ospecificerat
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Ystad

Att hyra villa eller parhus i Ystad, Ystad

Sökmöjligheter

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Ystad kommun, Ystad så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Ystad.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt villa eller parhus i Ystad just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus annonseras.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också alternativet att låta uthyrarna i Ystad komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Ystad, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Ystad kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en kostnadsfri premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Ystad i stället kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och parhus i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från dom flesta av de andra betydelsefulla portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Support