Hus i Trelleborg kommun, Trelleborg

 

3 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Trelleborg

Ledig villa i Trelleborg . 110 kvm fördelat på 5 rum.

 • Trelleborg
 • Hus
 • 110 m²
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Trelleborg

Ledig villa i Trelleborg . 69 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 5 500 kr/mån.

 • Trelleborg
 • Hus
 • 69 m²
 • 5 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Trelleborg

Ledig villa i Trelleborg . 215 kvm fördelat på 6 rum, med en hyra på 12 650 kr/mån.

 • Trelleborg
 • Hus
 • 215 m²
 • 12 650 kr
 • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Trelleborg

Att hyra hus eller kedjehus i Trelleborg, Trelleborg

Sökmöjligheter

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Trelleborg kommun, Trelleborg så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Trelleborg.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus i Trelleborg just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Trelleborg kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Trelleborg, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta hyresvärdarna i Trelleborg kommun omedelbart. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Trelleborg också kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här visar vi samtliga lediga hus och kedjehus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Support