Hus Osby kommun, Osby

 

2 annonser

 

Här möter du dina kunder på första parkett!

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Länk som kommer att skickas i mejlet:

  • 4
  • Hus
  • 100 m²
  • Ospecificerat
  • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 135 kvm fördelat på 5 rum, med en hyra på 6 900 kr/mån.

  • 5
  • Hus
  • 135 m²
  • 6 900 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Osby

Att hyra villa eller parhus i Osby, Osby

Sökmöjligheter

Söker du ett hus eller ett parhus i Osby kommun, Osby så kan du på denna sida finna alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Osby.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus i Osby just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus annonseras.

Sökesprofil

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Osby kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Osby, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till uthyrarna i Osby kommun omedelbart. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att uthyrarna i Osby också kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här visar vi samtliga lediga hus och parhus i Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Support