Hus i Osby kommun, Osby

 

2 annonser

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 4 rum, med en hyra på 6 600 kr/mån.

  • 4
  • Hus
  • 6 600 kr
  • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 192 kvm fördelat på 4 rum.

  • 4
  • Hus
  • 192 m²
  • Ospecificerat
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Osby

Att hyra villa eller kedjehus i Osby, Osby

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett kedjehus i Osby kommun, Osby så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Osby.

Det kan vara många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt villa eller kedjehus i Osby just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Sökesannons

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Osby kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt i Osby, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Osby kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Osby i stället kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor och kedjehus i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra ansedda hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Support