Hus i Osby kommun, Osby

 

2 annonser

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 4 rum, med en hyra på 6 600 kr/mån.

  • 4
  • Hus
  • 6 600 kr
  • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 192 kvm fördelat på 4 rum.

  • 4
  • Hus
  • 192 m²
  • Ospecificerat
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Osby

Att hyra villa eller kedjehus i Osby, Osby

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Osby kommun, Osby så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och kedjehus, som det är listade för tillfället i Osby.

Det kan vara många förklaringar till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt villa eller kedjehus i Osby just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus dyker upp.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Osby kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt i Osby, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Osby kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Osby i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här samlar vi samtliga lediga hus och kedjehus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Support