Hus i Osby kommun, Osby

 

1 annonser matchar din sökning                             

 

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor

Smartbox- mobil magasinering och återanvändbara flyttlådor.

Kontakta SmartBox i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö för de smartaste, mest effektiva magasineringslösningarna på marknaden för både personlig och kommersiell magasinering. Våra säkra och smidiga lagringsenheter levereras direkt till ditt hem eller företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du packar och vi hämtar sen upp ditt bohag eller kontor och kör till vårt lager där vi förvarar dem till dig tills du är redo att ta emot dem igen.

Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan via "skicka e-post" här till vänster - så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du en erbjudandekod, vänligen uppge den. Välkommen med din förfrågan.

Hyresbostad: Ledigt hus i Osby

Ledig villa i Osby . 100 kvm fördelat på 3,5 rum, med en hyra på 4 500 kr/mån.

  • Osby
  • Hus
  • 100 m²
  • 4 500 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Osby

Att hyra villa eller parhus i Osby, Osby

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett parhus i Osby kommun, Osby så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Osby.

Det kan vara många förklaringar till att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Osby just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus dyker upp.

Sökesprofil

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Osby kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda i Osby, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till hyresvärdarna i Osby kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumannons, så att hyresvärdarna i Osby i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga villor och parhus i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från dom flesta av de andra betydelsefulla sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.