Hus i Haparanda kommun

Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Haparanda

Att hyra hus eller parhus i Norrbotten, Haparanda

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett parhus i Norrbotten län, Haparanda kommun, så kan du på denna sida söka alla lediga hus och parhus, som det är listade just nu i Haparanda.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Haparanda kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Haparanda kommun.

Öka dina chanser

Det finns också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Haparanda kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Support
Support