Hus Haparanda kommun

Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.

Att hyra hus eller parhus i Norrbotten, Haparanda

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Norrbotten län, Haparanda kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och parhus, som det är listade just nu i Haparanda.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Haparanda kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett passande hus blir ledig i Haparanda kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Haparanda kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Område (klicka på kartan)
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Support
Blogg