Hus i Smedjebacken kommun, Smedjebacken

 

2 annonser matchar din sökning                             

 

Hyresbostad: Ledigt hus i Smedjebacken

Ledig villa i Smedjebacken . 124 kvm fördelat på 5 rum, med en hyra på 6 500 kr/mån.

  • Smedjebacken
  • Hus
  • 124 m²
  • 6 500 kr
  • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledigt hus i Smedjebacken

Ledig villa i Smedjebacken . 109 kvm fördelat på 4 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

  • Smedjebacken
  • Hus
  • 109 m²
  • 3 000 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Smedjebacken

Att hyra villa eller kedjehus i Smedjebacken, Smedjebacken

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett kedjehus i Smedjebacken kommun, Smedjebacken så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Smedjebacken.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus i Smedjebacken just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus blir ledig.

Sökesannons

Det finns också alternativet att låta uthyrarna i Smedjebacken kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt i Smedjebacken, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Smedjebacken kommun med en gång. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Smedjebacken också kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus och kedjehus i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra ansedda hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support