Hus i Smedjebacken kommun, Smedjebacken

 

1 annonser

 

Hyresbostad: Ledigt hus i Smedjebacken

Ledig villa i Smedjebacken . 140 kvm fördelat på 5 rum, med en hyra på 6 500 kr/mån.

  • 5
  • Hus
  • 140 m²
  • 6 500 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Smedjebacken

Att hyra hus eller kedjehus i Smedjebacken, Smedjebacken

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Smedjebacken kommun, Smedjebacken så kan du på denna sida söka alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Smedjebacken.

Det kan finnas många förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus i Smedjebacken just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett passande hus annonseras.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Smedjebacken komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Smedjebacken, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Smedjebacken kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Smedjebacken också kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga villor och kedjehus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Support