hus Smedjebacken kommun, Smedjebacken

Sök
annonser
Dina tidigare sökningar
Logga på så sparas din sökhistorik och du kan framöver söka med ett enda .
Kommun
1 valda
Smedjebacken
annonser
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
Boendetyp
Hus
annonser
Storlek
0 valda
annonser
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
Detaljer
0 valda
annonser
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
1142569 15.4048302 60.1417926 Karta Laddar...

SMEDJEBACKEN

Hyresrätt: Ledigt hus i Smedjebacken

villa Smedjebacken 130 kvm fördelat på 4 rum, med en hyra på 4 500 kr/mån.

 • Hyresrätt
 • 4
 • Hus
 • 130 m²
 • 4 500 kr
 • Förstahand

SMEDJEBACKEN

Hyresrätt: Ledig hyresbostad i SMEDJEBACKEN, Smedjebacken

Bungalow för 2 pers. 50 kvm. Altan, gräsmatta. Pool 25 m. Havet 300 m. Ledigt i sept. -15. Pris 3 v. 12000 kr, 4 v. 15000 kr. Bra flyg Norwegian. Tel .

 • Hyresrätt
 • Ospecificerat
 • 50 m²
 • ? kr
 • ?
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier

Att hyra villa eller parhus i Smedjebacken, Smedjebacken

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett parhus i Smedjebacken kommun, Smedjebacken så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och parhus, som det är listade för tillfället i Smedjebacken.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller parhus i Smedjebacken just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Smedjebacken komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Smedjebacken, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Smedjebacken kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Smedjebacken i stället kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus och parhus i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra ansedda sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg