Hyresbostäder i Avesta kommun, Krylbo

 

2 annonser matchar din sökning                             

 

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Krylbo, Avesta

Nyrenoverad 1 till 4 rumslägenheter från 2.300 till 5.300 per månad. Lägenheterna varierar från 32 kvadratmeter till 140 kvadratmeter. Alla lägenheter är utrustade med kabel-TV och internet. Direkt tillgång från varje lägenhet till tvättstugan med gemensam tvättmaskin. Familjevänlig, Husdjur tillåtet, balkong i varje lägenhet, party vänliga, badkar i vissa lägenheter och rökning tillåts - det finns även en hiss i många av lägenheterna. Det kan hyras parkeringsplatser. Det finns en gemensam möblerad studio med gemensamt kök, TV-rum och ett eget badrum. Obegränsad hyrestid på 3 månaders varsel. Flytta in så snart som möjligt - ingen väntelista.

  • Avesta
  • Lägenheter
  • 86 m²
  • 4 600 kr
  • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Krylbo, Avesta

Beskrivning:

  • Avesta
  • Lägenheter
  • 117 m²
  • 7 847 kr
  • Förstahand
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Avesta

hyresbostäder i Krylbo

Sökkriterier

Söker du en hyresbostad i Krylbo så ta en titt här på BostadsPortal.se och se om det finns några passande lägenheter, villor, rum eller något annat boende som passar dina önskemål. Här hittar du flera tusen unika annonser med hyressrätter, samt bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du fyller i dina sökkriterier här längst uppe på sidan så får du alla passande bostadsannonser som finns i Avesta kommun, Krylbo för tillfället.

HittaBostadsPaket

När du hittar en hyresrätt i Krylbo som du gillar då kanske du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att fortsätta och få tillgång till kontaktinformationen till uthyrarna.

Bevaka hyresrätter i Krylbo

Vill du få information om när nyupprättade annonser med intressanta hyresbostäder i Krylbo finns på sajten så ska du bara upprätta ett bevakningsmail så ger vi dig omedelbart mejl om detta. Du kan välja att få meddelande så ofta du vill.

Hjälp uthyrarna i Krylbo att hitta just dig

Som en extra service kan du skapa en sökesannons så uthyrare i Avestakommun, Krylbo också kan matcha deras bostad med dina önskemål. De kan se en lista med hyresgäster som letar efter en hyresbostad som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du ska göra är att berätta lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.