Hyresbostäder i Avesta kommun, Krylbo

 

2 annonser matchar din sökning                             

 

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Krylbo, Avesta

Nyrenoverad 1 till 4 rumslägenheter från 2.300 till 5.300 per månad. Lägenheterna varierar från 32 kvadratmeter till 140 kvadratmeter. Alla lägenheter är utrustade med kabel-TV och internet. Direkt tillgång från varje lägenhet till tvättstugan med gemensam tvättmaskin. Familjevänlig, Husdjur tillåtet, balkong i varje lägenhet, party vänliga, badkar i vissa lägenheter och rökning tillåts - det finns även en hiss i många av lägenheterna. Det kan hyras parkeringsplatser. Det finns en gemensam möblerad studio med gemensamt kök, TV-rum och ett eget badrum. Obegränsad hyrestid på 3 månaders varsel. Flytta in så snart som möjligt - ingen väntelista.

  • Avesta
  • Lägenheter
  • 86 m²
  • 4 600 kr
  • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i KRYLBO, Avesta

Fin Hyres 3:a på 100m2 vid Dala älven blir ledig inom kort. Hyra 6910:- Boka visning

  • Avesta
  • Lägenheter
  • 100 m²
  • 6 910 kr
  • Ospecificerat
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller Återställ sökkriterier
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Avesta

Hyresrätter i Krylbo

Sökkriterier

Söker du en hyresrätt i Krylbo så ta en titt här på BostadsPortal.se och se om vi kan erbjuda några attraktiva hyreslägenheter, villor, studentboende eller något annat boende som passar det du letar efter. Här hittar du tusentals unika annonser med hyresbostäder, samt bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du väljer dina önskemål här längst uppe på denna sida så får du alla lediga bostadsannonser som finns i Avesta kommun, Krylbo för tillfället.

Få kontakt med uthyrare

När du hittar något i Krylbo som du är intresserad av då kanske du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att komma vidare och få tillgång till kontaktinformationen till uthyrarna.

Bevakningsmail

Vill du få information om när nyupprättade annonser med passande hyresrätter i Krylbo finns på sajten så ska du bara upprätta ett bevakningsmail så ger vi dig direkt besked om detta. Du kan välja att få mejl så ofta du vill.

Hjälp uthyrarna i Krylbo att hitta just dig

Som en extra möjlighet kan du lägga upp en sökesannons så hyresvärdar i Avestakommun, Krylbo också kan finna dig. De kan se en lista med profiler som söker en hyresrätt som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du behöver göra är att berätta lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.